Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2015, 15:10

Діамантбанк забезпечив медичним обладнанням пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні

22 квітня 2015 р. в рамках своєї Всеукраїнської благодійної програми «Подумай про життя!» Діамантбанк передав Львівській обласній клінічній лікарні нове життєво необхідне медичне обладнання для новонароджених. Банком було закуплено та передано до установи пульсоксиметр «ЮТАСОКСИ-200» та фетальний монітор Heaco TFT display з контролем серцебиття матері.
Дане обладнання є вкрай необхідним для визначення ступеня насичення киснем артеріальної крові та частоти пульсу та безперервного моніторингу стану пацієнтів в операційних і пологових відділеннях, реанімаціях, палатах інтенсивної терапії та під час транспортування. Це незамінне обладнання є універсальним та застосовується для всіх вікових груп пацієнтів. 
Обласна Львівська клінічна лікарня була вибрана Банком невипадково. Складні випадки у цьому медичному закладі – норма життя. Найважчі пацієнтки народжують саме тут. До «медінституту» скеровують вагітних із різними видами патологій з усієї Львівської області та міста Львова.
— «Я переконався, що куди більше задоволення отримуєш, коли даруєш, ніж коли отримуєш подарунки. Особливо, якщо  бачиш результат – наприклад, з'являється лікарня з сучасним обладнанням, яка кожного дня допомагає з’являтися новому життю. Вкладати гроші в медицину та освіту не менш важливо за новітні технології, якими зараз усі переймаються, адже здорова, освічена нація – це наше майбутнє!» – ділиться Олег Ходачук, Голова Правління Діамантбанку.
— «При будь-яких умовах і обставинах важливо бути людяним! Потрібно кожного дня залишатися свідомим та розуміти, що чужої біди не буває та людське нещастя може торкнутися кожного з нас.  Усім відомо, що правильна та своєчасна діагностика — запорука правильного лікування і швидкого одужання. Часто у медичних закладах не вистачає ресурсу, у тому числі сучасного діагностичного обладнання. Це проблема масштабу цілої країни. Для того, щоб щось змінилося, потрібно закуповувати новітнє обладнання, працювати над розвитком лікарень. Саме це і змушує перейматися проблемою і допомагати вирішувати її хоча б частково» – коментує Ірина Хмарська, Керуючий Львівської дирекції.
Зазначимо, що Банк не лише самостійно допомагає лікарням медичним обладнанням, а й залучає представників бізнес-структур. Кожен бажаючий може приєднатися до Програми та зробити свій внесок у придбання сучасного обладнання для порятунку життя недоношених немовлят.  Для цього у Діамантбанку відкрито рахунок для благодійної допомоги пологовим будинкам: р/р 29092910093411 в ПАТ «Діамантбанк», МФО 320854, код ЄДРПОУ 23362711. Призначення платежу «Інша кредитна заборгованість. Подумай про життя». Банк готовий надати всі фінансові документи, що підтверджують цільове використання коштів, і запросити на церемонію передачі обладнання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися