Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 квітня 2015, 15:10

Відкриття нового відділення ПАТ «Діамантбанк» в м. Коломия Івано-Франківської області

До уваги клієнтів та партнерів Банку! Повідомляємо, що 23 квітня 2015 року розпочало свою роботу нове відділення  «Діамантбанк» у м. Коломия Івано-Франківської області, що знаходиться за адресою: вул. Тютюнника, 2.
У новому відділенні клієнти можуть скористатися повним переліком стандартних послуг: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази за найпопулярнішими світовими системами переказів, валютно-обмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, банківськими металами тощо.
— «Для нас це не просто відкриття ще одного представництва, Коломия належить до найстаріших у Галичині міст, і це перше відділення банку в цьому районі. В наших планах на 2015 рік — посилити присутність Банку по всій території України», — підкреслив Голова Правління Олег Ходачук.
Завітати до нового відділення та скористатися спеціальними тарифами можна з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години (каса працює з 9:00 до 17:30 години).
На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 88 відділень по всій території України. Нагадаємо, що у 2014 році запрацювали нові відділення у Вінниці, Львові, Києві, Кривому Розі, Харкові та Хмельницькому.
Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Банку або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися