Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Страховий випадок в Туреччині

5/5
Vladaa2023-06-25 16:29:21
Нажаль, під час відпочинку в Туреччині, довелося випробувати страховку від VUSO.

Стало погано, одразу звʼязалися з Nova Assistance, контакти якої були вказані в полісі. Так як допомога необхідна була терміново, все швидко організували, трансфер приїхав буквально за 10-15 хвилин й відвіз нас до госпіталю в Сіде.

Там надали допомогу й госпіталізували. Допомогу надавали безкоштовно, заплатили ми лише франшизу по страховці 30$. Без страховки лікування обійшлося б набагато дорожче! Всі інші фінансові питання вирішувалися зі страховою компанію без нашої участі. Єдине, що доводилося трохи квапити страхову, бо трохи довго підтверджували запити від клініки.

На запланований рейс не встигли, оскільки лікар заборонив ним летіти, бо треба було стабілізувати мій стан. Довелося придбати нові квитки на літак.

По поверненню в Україну відправила VUSO всі документи для компенсації вартості мого авіаквитка (моїй мамі, яка була зі мною, квиток не компенсується, я була про це попереджена). Але поки чекаю на рішення. Потім доповню відгук, виплатили чи ні.

Комментарии к отзыву - 2

VladaaVladaa2023-07-13 12:32:09
Компанія не виходить на зв'язок, не відповідають на email стосовно статусу справи. Подзвонила, сказали, що передзвонять, то от досі чекаю. Хоча заявлені в договорі строки вже пройшли :(
VladaaVladaa2023-07-21 16:41:19
Update: вийшли на зв'язок. Вартість авіаквитка також компенсували. Гроші зараховано на картку рівно за місяць після подання документів. Приємно здивована, оскільки це перша моя взаємодія зі страховою компанією)
Отзыв успешно отредактирован