Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не задоволена послугами страхової, не раджу. Кажуть неправду при заключенні договору.

1/5
VarvaraAvot2024-02-07 10:56:15
Не раджу страхову ТАС для фізичних осіб, які заключають договір самостійно. В договорі є можливість консултації тільки 4ри рази з вузькими спеціалістами, при тому, що за контрактом страхова суму на рік 100000грн, але я не маю можливості відвідати певного лікаря, коли в мене є проблема зі здоровʼям, тобто сенсу взагалі цього страхування не має. Також коли я оформлювала договір мені сказали, що якщо на консультацію направить сімейний лікар, то це буде вважати продовженням лікування і в такому випадку консультація вузького спеціаліста буде безкоштовною. Коли я заключила договір та сплатила річний внесок, медичний координатор сказала що це неможливо і я сама маю сплачувати консультації вузьких спеціалістів навіть якщо це продовження лікування від сімейного лікаря. Тобто по факту мене обманули на еатпі підписання договіру. Шукайте інше страхування і не звертайтесь до ТАС, вони обманюють людей.
Страховая группа «ТАС»
7 февраля 2024, 11:01
Добрий день.
Аби ми мали можливість розібратися в ситуації та надати відповідь по суті висловлених претензій, повідомте, будь ласка, номер свого договору страхування або інші дані, за якими можна ідентифікувати вас як застраховану особу.
З повагою. СГ «ТАС»

Комментарии к отзыву - 4

VarvaraAvotVarvaraAvot2024-02-07 11:06:43
Номер договору fo01668847
СГСГ2024-02-08 11:22:25
Добрий день. По суті висловлених претензій маємо повідомити наступне. Профільними підрозділами страховика проведено перевірку фактів, викладених в скарзі, зокрема вивчено запис телефонної розмови, в ході якої клієнтові було надано консультацію щодо умов договору. Перевіркою доведено, що викладені в скарзі факти не відповідають дійсності: під час консультації клієнтові було надано інформацію щодо обраної ним програми страхування. Окремо зауважимо, що вже після отримання консультації телефоном клієнтові було надано для ретельного вивчення сам договір страхування. І лише після ознайомлення із його умовами договір було укладено. Отже, страховиком було вжито всіх заходів для надання клієнтові повної інформації щодо умов страхування. Варто зазначити, що за вказаним договором страховиком в рамках його зобов’язань вже було здійснено виплати. Таким чином, зважаючи на викладені вище факти, можна стверджувати, що наведені в скарзі факти містять неправдиву інформацію та не відповідають дійсності. З повагою, СГ «ТАС»
VarvaraAvotVarvaraAvot2024-03-01 12:28:16
Вітаю. Дякую за вашу відповідь, сподіваюсь ви ретельно прослухали всі дзвінки і почули, як одна з ваших колег зазначила, що страхова може покривати консультацію вузькопрофільного лікаря якщо на неї було направлення сімейного лікаря або як продовження вже існуючого лікування. Додатково до того, що я НЕ маю можливості відвідувати вузьких спеціалістів. Тепер мені відмовились покривати аналізи та маніпуляції при частково страховому випадку, аргументуючи це тим, що клініка, в яку я звернулась, не є в переліку клінік до співпраці при моєму пакеті. Це тотальна НЕПРАВДА, адже ця клініка була зазначена в додатку до контракту, який в мене є, я вже проходила лікування там по страховці пару місяців до того. При спробі зʼясувати щось в координатора страхової, мені сказали, що ця клініка не покривається моїм пакетом, не дивлячись на те, що ця клініка зазначена в додатку до мого договору. Я вимагаю переглядання цього кейсу та покриття лікування яке підпадає під мій пакет страхування
natashaGranatashaGra2024-04-01 20:16:04
Интересно как долго страховая теперь будет отвечать? Месяц уже прошел, а они так и не ответили
Отзыв успешно отредактирован