Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Мега гарант предлагает скидку автомобилистам

3/5
plaZaaae42016-07-18 17:16:47
Мега гарант предлагает скидку автомобилистам, у которых не было происшествий за последний год (как застрахованным, так и нет) в качестве бонуса за переход к ним. Моя предыдущая СК понизила тарифы и в комплексе с неплохими условиями является весьма привлекательной для меня, поэтому я в раздумьях, что выбрать. Мой опыт такой, что если скидку предлагают, значит где-то что-то недоговаривают.

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-08-02 09:56:09
Вартість Автоцивілки чітко регламентується законодавством про страхування в Україні. Коефіцієнти і тарифи регулюються державними органами, а не страховиками. Щодо знижок при оформленні полісу Автоцивілки, то порядок їх надання та розрахунку також регламентовано законодавством. Але їх надання – це ПРАВО страхової компанії.

Якщо Ви обираєте надійну страхову компанію, то СК «МЕГА-ГАРАНТ» радить Вам звернути увагу в першу чергу не на знижки, чи бонуси, а на оцінки діяльності страховика щодо якості врегулювання збитків та обсягу скарг від страхувальників та потерпілих.

Щоквартальний аналіз показників роботи страхових компаній проводить Моторно-транспортне страхове бюро України. Його результати відображено в системі «Світлофор», подивитись їх можна тут: forinsurer.com/news/16/06/02/33903.
Отзыв успешно отредактирован