Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Укрпозика

Оформление на странице недоступно

Отзыв о Укрпозика

Показать другие кредиты

Инстафинанс, укрпозика, динеро-мошенники

1/5
Vikivv2021-10-05 16:58:32
Инстафинанс (Укрпозыка, Динеро) позиционирет себя как порядочное МФО, но судя по отзывам, статьям журналистов большинство кредитов оформляются мошенническим путем, а так как МФО не реагирует на сообщении о мошенничестве от потерпевшего, то значит сами участвуют в данной схеме и являются мошенниками!!!!!.. вот даже НБУ в сентябре 2021г выписало… ТОВ «ІНСТАФІНАНС» – письмове застереження за порушення вимог частини першої, пункту 4 частини другої статті 8, частини другої статті 11 Закону № 361-IХ у частині неналежного виконання обов’язку розробляти, впроваджувати та оновлювати внутрішні документи з питань фінансового моніторингу, а також нездійснення належної перевірки клієнтів, а саме нездійснення верифікації клієнтів у визначеному законодавством порядку; Так что «УВАЖАЕМЫЕ» Инстафинанс(Укрпозыка, Динеро) не надо рассказывать людям что у вас верификация клиентов на высшем уровне!!!
Укрпозика
6 октября 2021, 12:40
Шановний Vikivv!
Дякуємо вам за відгук, звісно. якщо ви не бот та не найманець конкурентів задля чорної піар-атаки на нас. Перш ніж писати голослівні звинувачення, було б добре навести факти. Давайте спробуємо тезисно розібрати Ваш відгук.
Цитата: «судя по отзывам, статьям журналистов большинство кредитов оформляются мошенническим путем» — так, нещодавно ми зазнали піар-атаки від конкурентів (ми здогадуємося, хто це був), що писали поклепи на різних сумнівних інтернет-ресурсах, що не надто перевіряють інформацію, опубліковану на своїх шпальтах. Особливо не витримує критики «большинство кредитов оформляются мошенническим путем» — шотижня ми маємо тисячі клієнтів. І більшість з них у строки сплачують свої кредити та згодом беруть нові, тобто вони задоволені сервісом. Зрештою, коли людину все влаштовує, вона просто продовжує користуватися послугами постачальника, не пишучі ніде відгуків. А от зрідка, коли з'являється невдоволення — тоді ми беремося за перо, атка вже людська природа. Суб'єктивний фактор, так би мовити.
Цитата «сами участвуют в данной схеме и являются мошенниками!!!!!» — окрім великої кількості знаків оклику, цей вислів нічим не підкріплений…
До речі, бренди Dinero та УкрПозика включені в пул фікрофінансових організацій, які рекомендує до співпраці НБУ — про що можна переконатися на офіціійному сайті Нацбанку.
Звідки взята наведена Вами цитата про застереження щодо хиби оформлення документації про фінмоніторинг та верифікації — невідомо, ми шукали її на сайті НБУ, проте марно. Так можна будь-яку догану приписати у лапках після імені компанії.
Наразі Dinero та УкрПозика використовує найновітніші та найзахищені методи іерифікації клієнтів — систему BankID, розроблену та рекомендовану НБУ та лайф-фото з документами. Це зводить до мінімуму можливість оформлення шахраями кредитів на чужі документи. Виняток — ипадки зламу клієнтського онлайн-банкінгу шахраями. Адже людська необачність щодо власних даних — це впливовий фактор, а шахраї також розвивають свої навички.
Наша компанія веде оротьбу із шахрайством по усіх фронтах, коли до нас звертаються жертви шахрайських дій, ми разом з Кіберполіцією розслідуємо такі випадки та звільняємо жертв від фейкових кредитів. Для цього в компанії інсує спеціально розроблена процедура. Більше про це дінайтеся на сайті у розділі «Протидія шахрайству»: https://www.dinero.ua/ua/storinka/borotba-z-shahraystvom
Ми готові до прийому звернень громадян цілодобово. Для цього маємо форму «Зворотній зв'язок» на сайті, контакт-центр, онлайн-чат підтримки. Звертайтеся, обговоримо)
з повагою, команда ТОВ «Інстафінанс» (бренди УкрПозика, Dinero)

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован
Показать другие кредиты