Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Відверто Брешуть! Жахлива компанія!!! Одна зірка дня них то дуже забагато !!!

1/5
SteaveS2023-12-07 06:57:58
ніяких прострочек немає і інколи не було!!!
Не дивлячись на це відверто брешуть!!! Рекламу дають з відвертою брехнею не вказуючи реальні умови!!! Коли ткнули їх лицем замість визнати свою помилку і принести вибачення почали доказувати що про додаткові умови клієнти повинні догадуватись самостійно!!! Жахливий сервіс, все побудовано на мошейнічестві, дуже не рекомендую мати з ними справу!!! Чомусь при розмові з операторами, оператори постійно указують що треба робити 🤦🏼🤦🏼🤦🏼
CreditPlus
11 декабря 2023, 16:23
Вітаємо. Шкода, що у вас склалось таке враження. Усі умови акції завжди вказані на банерах, а деталі продубльовані в описі публікації або за закріпленими посиланнями. Але нам важлива думка кожного нашого клієнта, тому дякуємо за ваш відгук.

Комментарии к отзыву - 2

SteaveSSteaveS2023-12-12 04:30:10
На Банері не вказані ваші «додаткові» умови не брешіть ! І на банері ніде не вказано що треба читати дописи бо так вказані якісь «додаткові умови» я не читаю дописів мені це не потрібно, все указано в банері ! Але ви навіть зараз намагаєтесь доказати що всі ідіоти окрім вас ! Тобто ви не можете нормально надати всі умови в банері але люди повинні догоджати б що є якісь додаткові умови і треба догадатись де вони написані!! До тогож удаляєте на своїй сторінці негативні відгуки! Ви найгірша фінансова контра котру я зустрічав! Замість вибачитись і визнати що ви були не праві ви досі намагаєтесь доказати що ваша контора права а всі неправі!
CreditPlusCreditPlus2023-12-12 13:53:52
Дякуємо, візьмемо до уваги всі ваші зауваження.
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит