Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Aliexpress

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Wolkrite 12 ноября 2021, 12:46
Отделение по адресу: Запорожье, ул. Чаривная, 119
Історія ще не закінчена, але я вже знаю її кінець. 11.11 оплатив покупку телефону на Аліекспресі з картки «Всеможу» приблизно в 15.00. Кошти зняло з поміткою «Зарезервовано». Заходжу на Алікспрес — замовлення підтверджене, але не оплачене. І таймер 24 години, після чого замовлення автоматично анулюється. 12.11 приблизно в 11 ранку дзвоню в службу підтримки ПУМБ — розповідаю ситуацію, і оператор радить мені зробити виписку з свого рахунку й відправити продавцю. Я їй кажу, що це так не працює, та вона більше нічого не радить. Тому я роблю скріншот виписки (на українській, бо функцію зміну мови в додатку ще не винайшли) і відправляю продавцю. Але він просто не перегелядає повідомлення. Залишилось до відміни 1година. Тепер що я бачу в результаті — я беру кредитні кошти в дворової шпани, і прошу цю шпану купити мені товар. Товар вони не купують, десь два дні катаються, потім повертаються і кажуть — ну ми не купили, лише взяли з твоєї позики комісію нам на бензин і шаверму, а все інше ось бери, спробуєш потім ще купити. Тобто саме так я бачу дану ситуацію — дворова шпана кинула ще одного лоха на бабки. Максимально не рекомендую цей банк для любих фінансових операцій крім покупки пачки сигарет в сільпо.
ПУМБ
Ответ банка
12 ноября 2021, 13:55
Вітаємо! Вдячні Вам, що знайшли час та розповіли нам про дану ситуацію. Хочемо звернути Вашу увагу, що перекази та покупки які здійснені через сторонні сервіси можуть зараховуватися до 3-х робочих днів. Будемо раді перевірити всю інформацію та обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок в особистих повідомленнях.

Комментарии - 5

+
0
Oleksii Alexey
Oleksii Alexey
12 ноября 2021, 12:59
#
Украицы, больше 50%голосовали, что не хотят жить в европейской стране, где клиент — это король! Голосовали за то, чтобы жить по понятиям, как на Донбассе, в нищите и разрухе…
+
0
Три літри
Три літри
12 ноября 2021, 13:28
#
Тепер що я бачу в результаті — я беру кредитні кошти в дворової шпани, і прошу цю шпану купити мені товар. Товар вони не купують, десь два дні катаються, потім повертаються і кажуть — ну ми не купили,

Це ти зараз про Алі?

Бо саме АліЕкспресс робить операцію оплати. Судячи з того що оплала в ПУМБ з’явилась — зі сторони банку все ОК.

Провести операцію перевівши зарезервовані гроші в проведені — це знов таки до Алі, банк не робить це на власний розсуд. На власний розсуд він може лише зняти статус резерву, але за правилами це відбувається через декілька днів.

Банку ти жодних доручень «купити» не давав, банку ти дав дозвіл на резервування грошей на твоему рахунку.

лише взяли з твоєї позики комісію нам на бензин і шаверму

До того момента доки гроші не зписані з рахунку, а лише зарезервовані — кліент не платить жодних процентів ПУМБ-у. Ти більш що початок операції 11 листопада, а грейс-період по ній спливає аж 31 грудня. За цей час банк автоматом зніме статус зарезервованих бо такий статус гроші можуть мати десь до тижня-півтора.
+
0
Wolkrite
Wolkrite
12 ноября 2021, 13:45
#
Інакше кажучи — Аліекспрес сам зняв кошти, сам не підтвердив що зняв їх, і сам скасував замовлення? А може взагалі то я винен, бо не відвіз їх особисто в Китай?
+
0
Три літри
Три літри
12 ноября 2021, 15:16
#
Аліекспрес сам зняв кошти, сам не підтвердив що зняв їх, і сам скасував замовлення?

Да, саме так і відбуваєеться оплата товарів. Причому не тільки при купівлі в інтернеті, а наприклад при купівлі в звичайному магазині. Це давно відомий процесс. Відомий тих хто загливлювався у деталі оплат картами.

А може взагалі то я винен, бо не відвіз їх особисто в Китай?

Спитай у Алі.

А банк тут до чого? Він лише виконав резервування грошей для операції на вимогу магазина АліЕкспресс. Як будь який інший банк з тисяч банків у світі картами яких сплачуюють за товар на АліЕкспресс, Амазоні та тисячах інших сайтів.
+
0
Wolkrite
Wolkrite
12 ноября 2021, 13:57
#
Після дзвінка оператору сьогодні - оплата пройшла. Дякую. Питання вирішене
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в ПУМБ

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.2 42.8
PLN 9.5 9.99
USD 39.2 39.7
Все курсы банка

Курс валют в ПУМБ

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.2 42.8
PLN 9.5 9.99
USD 39.2 39.7
Все курсы банка