Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Які люди повинні працювати в Приватбанку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
dorhideya123 8 сентября 2015, 23:51
Мене звати Ярослава і я хочу поділитися з вами наболілим яке вже вилилося через край.А проблема така.Я працюю на азс 10 років а перед тим 4 роки в торгівлі.людина чесна і порядна.Останнім часом після того як працівники каси перерахунку приватбанку перерахували гроші неодноразово була недостача і так сталося і недавно.недостача склала 800 гривень.працівники азс були незгідні з цим тому поскаржилися керівництву вони дали запрос щоб проглянули камери. приватбанк це діло замняв.як таке може бути поясніть.там що працюють злодії.А проблема в чому та в тому що в приватбанк наберають людей по оголошенню з вулиці без досвіду роботи головне щоб пройшов детектор.Два роки назад я хотіла влаштуватися до вас в касу перерахунку у Львові але мені на поліграфі сказали що я працюю в торгівлі то я однозначно злодій.і тому на мене тиснули психологічно.а скажи то а скажи то та я городила несинітниці щоб він від мене відстав щоб я швидше пішла звідси бо мені було дуже обідно після таких слів.я 14 років працювала на керівній посаді а тут мене так принизили.я знаю свою роботу і виконую її бездоганно і тому яб дуже хотіла перездати поліграф і доказати що я дійсно віддана роботі.Прошу розглянути мою скаргу.Наперед дякую.

Комментарии - 10

+
0
dorhideya123
dorhideya123
9 сентября 2015, 0:03
#
Мене звати Ярослава і я хочу поділитися з вами наболілим яке вже вилилося через край.А проблема така.Я працюю на азс 10 років а перед тим 4 роки в торгівлі.людина чесна.Останнім часом після того як працівники каси перерахунку приватбанку перерахували гроші неодноразово була недостача.а також і по інших азс і так сталося і недавно.недостача склала 800 гривень.працівники азс були незгідні з цим тому поскаржилися керівництву вони дали запрос щоб проглянули камери. приватбанк це діло замняв.як таке може бути поясніть.там що працюють злодії.А проблема в чому та в тому що в приватбанк наберають людей по оголошенню з вулиці без досвіду роботи головне щоб пройшов детектор.Два роки назад я хотіла влаштуватися до вас в касу перерахунку у Львові але мені на поліграфі сказали що я працюю в торгівлі то я однозначно злодій.і тому на мене тиснули психологічно.а скажи то а скажи то та я городила несинітниці щоб він від мене відстав щоб я швидше пішла звідси бо мені було дуже обідно після таких слів.
+
0
sergunya73
sergunya73
9 сентября 2015, 13:49
#
«Я працюю на азс 10 років а перед тим 4 роки в торгівлі.людина чесна і порядна»
Знаєте, так і хочеться вам повірити без всяких там поліграфів, що на АЗС, а особливо в торгівлі, працюють виключно чесні і порядні люди. І саме такі і повинні працювати в банковській системі.

«перерахували гроші неодноразово була недостача»
Невже виручка перераховується без вашої присутності? Чи може ви її передавали через третіх осіб?
+
+3
dorhideya123
dorhideya123
9 сентября 2015, 21:49
#
Дякую за коментарій і я постараюся вам доступно пояснити.на азс приїзжають інкасатори які забирають виручку.до них притензій ніяких бути неможе так як сумка опечатана.після чого вони везуть виручку в відділення інкасації а там дівчата з каси перерахунку приймають в інкасаторів сумки і перераховують гроші перед камерами і після чого якщо є недостача передають акт.коли наше керівництво дало запрос переглянути камери в приват банку їм відказали то в них один раз камери непрацювали то по незрозумілих причинах недали проглянути тобто ухилялися.після чого все так замняли відповіді нам недали ну і гроші нам неказали повертати.Невже в банку нам подарувалиб 800 гривень якщоб вони були невинні.тому я вважаю що там повинні працювати люди серйозні з досвідом роботи з грошима.А не люди з вулиці тільки щоб пройшли поліграф.добре що ми відстояли своє а скільки людей так заплатили із своєї кишені.Я думаю що кожна людина іде на роботу щоб принести гроші додому а не віддавати таким нечесним людям.
+
+3
Игорь Уманский
Игорь Уманский
10 сентября 2015, 9:01
#
Дамы и господа. у меня по ходу вопрос, вот мне жутко интересно, менеджеры отделений банка и/или операторы 3700, у них есть какое-либо финансово-экономическое образование? Или на крайняк таковое требование-критерий к таковым постам ВЫДВИГАЕТСЯ? По аналогии-- на Скорых и Неотложках на телефонах сидят как минисум фельдшера, а на Скорых «Ораву» диспетчеров возглавляет Старший Врач Смены!
+
+4
airoflot
airoflot
11 сентября 2015, 23:48
#
Давайте проведем опрос работников банка — кто они по образованию
+
+1
AnatoliySh
AnatoliySh
12 сентября 2015, 19:39
#
Жалко, что так у Вас все сложилось… Но, дам пару советов если разрешите:
1. Лучше быть до конца «честным и порядным» человеком и все вопросы либо решать до конца, либо потом не вспоминать всуе. Т.е. вот тогда и нужно было обратиться письменно за официальным ответом, в чем была проблема. А уже его можно было бы тут цитировать.
2. Лучше работать в своей специализации. У Вас же огромный опыт, судя по Вашим собственным характеристикам, Вам предоставят хороший отзыв. Хотя, еще лучше не менять просто так работу. Сейчас везде тяжело.
3. Не логично соглашаясь на тестирование на полиграфе, городить несусветицу. Можно просто отказаться от должности.
4. Ну, зачем Вам Приватбанк? Почитайте отзывы. Явно спорное предпочтение. Люди на местах мало что решают, все привязано к «тайной» службе поддержки. Любой вопрос к персональному менеджеру встречается предложением инициировать звонок, а любые действия рядовых сотрудников заключаются в «борьбе» в бесконечных чатах за благополучие клиентов…
+
0
dorhideya123
dorhideya123
14 сентября 2015, 0:46
#
Велике спасибі за пораду але у звязку з переїздом я була змушена шукати роботу у львові так як доїзджати балеко майже 100 км.і тому на роботу хотіла піти яку знаю люблю і з якою справлюся. та і перекваліфіковуватися непотрібно.я дуже люблю свою роботу тому і шукала таку подібну щоб отримувати задоволення від роботи яку ти робиш і з моїм досвідом роботи на керівній посаді можливо і чимось допомогти а чомусь і самій повчитися.
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
2 октября 2015, 4:26
#
Ви пишете «я дуже люблю свою роботу тому і шукала таку подібну щоб отримувати задоволення від роботи яку ти робиш і з моїм досвідом роботи на керівній посаді можливо і чимось допомогти а чомусь і самій повчитися»
В такому разі у відношенні до Привата я Вам ось що розповім з свого досвіду:
1. Ви не будете точно любити обзвонювати тих, хто бажає закрити рахунок і просити лишити на ньому хоч 1 гривню. Ви не будете любити розводити руками в неспроможності допомогти клієнту. Ви не будете любити роботу в якій від Вас НІЧОГО не залежить. Ви точно не захочете бути бездумним секретарем між недолугою програмою та клієнтом.
2. Ви не отримаєте задоволення від розуміння, що від Вас нічого не залежить, а Ви нікому не здатні допомогти і нічого не вирішуєте. Ви не зможете помилитись. Вам не дадуть. Ви не зможете виправити помилку, бо Вам не нададуть такої можливості.
3. Ви нікому не допоможете ніколи.
4. Завжди можна чомусь навчитися. Це точно можливо. Але це єдине, що можливо… в Приваті.
+
0
sergunya73
sergunya73
14 сентября 2015, 1:21
#
В Украине почти 30 тыс. банкиров остались без работы
minfin.com.ua/2015/09/11/8933836/

Пилите, Шура, пилите, они золотые (с)
+
0
AnatoliySh
AnatoliySh
2 октября 2015, 4:10
#
Вместе с тем, специалиста днем с огнем не сыскать…
Все больше «получатели депозитариев от работодателей» с детерминированными предпочтениями и рассеянным вниманием к сути происходящего". Способному человеку легко найти работу, где ЕМУ ПРЕДЛОЖАТ ХОРОШИЕ ДИВИДЕНДЫ ОТ РЕЗУЛЬТАТА.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Які люди повинні працювати в Приватбанку