ВХОД
Вернуться

Приватбанк аферисты и шантажисты

dusi2014 dusi2014
22 августа 2014, 20:14
1
29 квітня 2014 року став жертвою шахрайських дій, крадіжки грошових коштів з кредитної картки ПАТ КБ «ПриватБанк» на суму 3701,00 грн. (три тисячі сімсот одна гривня, 00 коп.).
Подібний випадок крадіжок неодиничний, має масовий характер і несе загрозу безпеці банківської системи. ПАТ КБ «ПриватБанк» без попередження клієнтів в односторонньому порядку впровадив функцію безкарткового зняття готівки з банкоматів, використовуючи при цьому тільки мобільний телефон, знизивши тим самим безпеку коштів на картці, безпека на пряму залежить від мобільного оператора, який не несе відповідальність за кошти. Таким чином ПАТ КБ «ПриватБанк» сприяє збільшенню крадіжок коштів з банківських карт. Шахраям досить переоформити на себе картку мобільного зв'язку (на яку закріплена картка Приватбанку) і мати повний доступ до коштів на картці ПриватБанку.
Я являюся клієнтом ПАТ КБ «ПриватБанк». Я користуюся українськими Інтернет-порталами www.slando.ua, www.aukro.ua, на яких я розміщую оголошення про продаж товарів (меблів). 29 квітня 2014 року до мене зателефонувала людина (0976221773), представившись Антоном Петровичем, з наміром купити даний товар, з яким ми узгодили по телефону спосіб оплати – передоплата на мій картковий рахунок в ПАТ КБ «ПриватБанк» № 5168757217859927 і спосіб доставки – перевізник «Нова пошта» (оскільки так званий клієнт проживав в іншому місті). Адресу доставки сказав, що сповістить мені після оплати за допомогою смс повідомлення. Я надіслав йому номер своєї платіжної картки № 5168757217859927 і чекав перерахування коштів на свій рахунок.
О 17:50 цього ж дня до мене надійшов дзвінок з приватного номера. Чоловік представився представником ПАТ КБ «ПриватБанк» і сказав, що до них поступила заявка на перерахування суми в розмірі 1000 гривень (сума передплати, яка була обумовлена мною та клієнтом) на мій картковий рахунок і для підтвердження цієї операції попросив відіслати коди з смс повідомлень, які він мені надіслав зі свого номера під час нашої розмови. Отримавши ці дані, чоловік ввічливо попрощався і після закінчення нашої розмови я отримав СМС сповіщення з номера 10060 про встановлення ліміту витрат в Інтернеті на суму 10000 грн. (десять тисяч гривень, 00 коп.) в місяць. О 19:32 цього ж дня мені прийшло СМС повідомлення про оплату 200,00 грн. (двісті гривень, 00 коп.) Financial_compa і баланс 7300,44 грн. (сім тисяч триста гривень, 44 коп.). Я відразу ж зв’язався з оператором онлайн-зв'язку Приват 24 (Денисом Бабічем) для з’ясування цих обставин. Оператор Приват 24 з'єднав мене зі спеціалістом з даного питання (Кулеба Анатолій), який сказав що з карти 5168755333239404 були зроблені платежі на користь KYIVSTAR_VIA_SI easypay.ua/mobile Financial company IBC LLC і запропонував заблокувати мою картку, після чого онлайн-зв'язок з оператором прирвався. О 20:37 я отримав СМС-повідомлення з ПАТ КБ «ПриватБанк» про заблокування кредитної карти № 5168755333239404.
До моменту шахрайства заборгованості по кредитним коштам не було.
30 Квітня 2014 року, я звернувся у відділення Приватбанку свого міста з метою написати заяву на службове розслідування, на що отримав відмову у прийняті заяви, з аргументами, що данні заяви у відділеннях не приймаються.
30 Квітня 2014 року, я звернувся до міліції, та написав заяву про шахрайство. Мою заяву прийняли. В прокуратурі м.Оріхів мені дали витяг з кримінального провадження №12014080310000532, який підтверджує, про прийняття моєї заяви та реєстрації її в ЄРДР.
Після цього мною було надіслано листа електронною поштою у головне відділення Приватбанку в м. Дніпропетровськ, а також рекомендованим листом Укрпоштою. Мені прийшла відповідь, з відмовою у проведенні службового розслідування, так як в усьому, що сталося вони звинувачують мене самого, і якщо я хочу повернути гроші, то маю звернутися до правоохоронних органів.
Не пройшло і півмісяця, як мені кожного дня почали телефонувати працівники Приватбанку та погрожувати занести мене до чорного списку і конфіскувати моє майно. Кожного місяця з моєї карти для виплат Приватбанку знімається сума відсотків, а це по 200 грн., та ще й не за мій борг.
Ответ банка
ПриватБанк
23 августа 2014, 10:03
Шановний клієнт, добрий день!
Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.
ПриватБанк завжди гарантує збереження Ваших коштів, але і Ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Ми склали 10 простих правил, дотримуючись яких Ви зможете не стати жертвами шахраїв. Рекомендуємо ознайомитися pb.ua/ua/safeness/.
Також хочемо зауважити, що Банк завжди готовий до співпраці на основі взаємних дій відповідно до законодавства України.
Аналіз нинішньої ситуації, з якою Ви зіткнулися, показав, що успішне проведення оскаржених транзакцій по карті, можливо лише за умови знання персональних даних клієнта і даних карти. Виходячи з вище сказаного, у нас немає можливості виконати Ваші вимоги.
У сформованій ситуації, ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи для розглядів і порушення кримінальної справи.
Офіційна відповідь Банку Вам була представлений в особистому акаунті Приват24, ​​10.06.2014г.
З повагою, ПриватБанк

Комментарии (1)

+
0
dusi2014
dusi2014
23 августа 2014, 17:05
#
Уважаемый Приватбанк. Если вы плохо читаете отзывы клиентов, тогда я повторю.Я никому не называл свои данные, посмотрите мою историю с 2007 года и у видите что она безупречна. По поводу обращения в правоохранительные отзывы, я на следующий день написал заявление об мошенничестве, если вы не прочитали этого в отзыве, дело находиться в производстве и не закрыто. А если еще раз ваши сотрудники будут звонить мне и угрожать, у меня все звонки записаны, я обращусь в правоохранительные отзывы и напишу заявление на вас. Я неоднократно ходил в наше отделение Приватбанка и просил о проведении служебного расследования, но меня откровенно посылали ссылаясь на некомпетентность по этому делу, так может вам нужно менять кадры. И ещё поймите, фактически украли ваши деньги, деньги приватбанка, даже если карточка была зарегистрирована на меня, деньги хранились ваши. Надеюсь что вы постараетесь рассмотреть мое дело, а не заниматься просто отписками.

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
×
окно закроется через 20 секунд