Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Днепр, пр-т Леси Украинки, 55

Адрес:
Днепр, пр-т Леси Украинки, 55
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
10 февраля 2024, 16:00
В додатку приватбанку мені прислали форму для актуалізації даних, так к мені виповнилось 45 років. Я сфотографувала свої документи, заповнила форму та відправила. Мені відмовили в актуалізації тому що адреса моєї реестрації не співпадає з адресою яка є в базі привабанку. Я другий раз відправила форму акуалізації, на цей раз відмова тому що дуже великі поля у фото з документами.
Тоді я пішла у відділення приватбанку на пр. Л.Українки, 55 Дніпро і там менеджер ще раз сфотографувала та заповнила форму актуалізації, але знову відмова через те що адреса реестрації не співпадає з адресою в базі приватбанку. Як мені пройти актуалізацію без цих проблем?
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
10 февраля 2024, 18:36
Вітаємо.
Якщо при введенні даних під час актуалізації вказати адресу реєстрації відмінну від тої, що вказана в паспорті, фото якого було прикріплено, актуалізація не буде коректною.
Для успішної актуалізації даних – необхідно вказувати актуальні та коректні дані, які збігаються з даними в паспорті.
Зазначимо, що фото документа має бути чітке (бажано при гарному освітленні), текст читабельним, мають бути видні всі поля і написи на розвороті документа.
У разі виникнення питань ви можете звернутись в онлайн підтримку на нашому сайті pb.ua або в Приват24 — наші фахівці будуть раді допомогти.
1
13 октября 2023, 10:21
Нема в касах банка валюти — то повертайте кошти, овертрафтом.
А ні за тим, що обдираєте на 125 грн на кожній $100.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
13 октября 2023, 11:39
Вітаємо.
На жаль, у публікації не вказано даних, щоб ідентифікувати вас, як клієнта банку, та вирішити питання. Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та проаналізувати ситуацію.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Днепре 🏦 / Отделение Приватбанк: пр-т Леси Украинки, 55, Днепр

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Днепр, пр-т Леси Украинки, 55.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Днепр, пр-т Леси Украинки, 55- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.