Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Киев, ул. Оноре де Бальзака, 16/36

Адрес:
Киев, ул. Оноре де Бальзака, 16/36
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерыв кассы: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
2 июля 2020, 17:22
Раптово зменшили кредитний ліміт з 50 тис до 2 тис (так звана «Голд» картка). Мотивують це якимись складними алгоритмами… У цьому банку в мене корпоративний рахунок, але цей «алгоритм» не бере це до уваги.
Хотів відкрити картку Універсальна, щоб на неї перекинути кошти і закрити картку ««Голд»», але так зробити не можна, спочатку потрібно закрити картку ««Голд»» (я її не можна закрити без того, щоб не забрати чи перевести кошти), а потім вже додати картку «Універсальна». Дичина якась…
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
2 июля 2020, 18:56
Добрий вечір!
Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Рекомендуємо відкрити зарплатну / пенсійну картку в ПриватБанку, відкрити депозит від 2000 гривень.Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні карти як особистої, Ви можете в будь-який момент отримати смс від Банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і Ви зможете ним скористатися.
Приносимо вибачення за можливі незручності.
З повагою, ПриватБанк.
2 не засчитана
24 марта 2020, 23:19
Оказался жертвой мошенников. Мошеннику скинул через ОЛХ предоплату 150грн Михай Давид 4149499129840177 предоплату 066 666 18 12 и второй номер 063 221 34 37 не сбрасывайте им деньги ни вкоем случае- мошенники. Попытался позвонить меня послали матом и начали угрожать. Акаунт сразу на олх удадил, продавал мотор насос.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
25 марта 2020, 9:22
Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим відповідно до чинного законодавства запитом всю необхідну інформацію.
5 не засчитана
29 января 2020, 7:44
Муж застрохавал всю нашу семью (4 человека): страхование здоровья и защита на кождый день.
Платим страховку уже второй год. За это время три случая страховых и все были оплачены. Никаких отказов и проблем с выплатами. Спасибо большое.
Первый случай — у меня аппендицит, после подачи документов выплата была произведена через 4 календарных дня (попали на выходные).
Второй случай — Муж сломал палец перед Новым годом и через месяц сын сломал ногу.
Все было оплачено.
Мы очень довольны.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
29 января 2020, 10:33
Дякуємо Вам за відгук!
Упевнені, що подальша співпраця з нашим банком буде також мати лише позитивний досвід.
Страхування від нещасного випадку так популярне саме тому, що ніхто не знає, що станеться з ним в наступну хвилину. Однак в наших силах компенсувати можливі трагічні наслідки. Зробити це ми можемо самостійно, за допомогою страхування від нещасних випадків. Таким чином, цей вид страхування забезпечує матеріальний захист у період тимчасової непрацездатності в результаті нещасного випадку.
Ми високо цінуємо Вашу довіру і будемо робити все, щоб і надалі Ви могли покластися на нас в будь-яку хвилину.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Киеве 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Оноре де Бальзака, 16/36, Киев

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Киев, ул. Оноре де Бальзака, 16/36.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Киев, ул. Оноре де Бальзака, 16/36- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.