Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Киев, ул. Митрополита Андрея Шептицкого, 24

Адрес:
Киев, ул. Митрополита Андрея Шептицкого, 24
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерыв кассы: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
4 не засчитана
15 марта 2020, 16:44
«11» лютого 2020 22:37 я відправив 300 грн на карту ПриватБанку 5168 7573 4919 1694 ЗОМЧАК ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ, товар він звісно не відправив та перестав відповідати на звінки та повідомлення. Номр його телефону (050) 851-65-80. Прошу прийняти міри по блокуванню карти злодія та повернення грошей.
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
15 марта 2020, 17:59
Добрий день!
Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній Вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.
У разі спроби здійснення щодо Вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, у зв´язку з тим, що стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутись до правоохоронних органів, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
З повагою, ПриватБанк.
2 не засчитана
8 февраля 2020, 11:58
В октябре 2019 года оплатил картой Mastercard Приватбанка 89 долларов в интернет-магазине, который оказался мошеннический и это было видно уже после оплаты и добавлю что платеж был без 3ds, от магазина не пришло ни одного письма, оплата была за самокат, а в списании указано «учеба», магазин был однодневка (домен GODFERYFANNED.WIN был зарегистрирован 9 октября и через несколько дней уже не работал), после этого обратился в приват (№ заявки:1034359) и они направили запрос эквайеру, эквайер подтвердил списание, но не предоставил никакого документа от торговца подтверждающего оказание услуги или отправку товара (естественно, что и не мог предоставить), Приватбанк после этого шлет стандартный ответ «мы сделали все что смогли и ничего не вернем», при этом на большинство писем Приват вообще не отвечает, только если час переписываться со службой поддержки, тогда отвечают на письмо, но пишут явную отписку.
Комментарии (5)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
8 февраля 2020, 15:39
Добрий день!
Ми б не хотіли, щоб у Вас виникло неправильне враження про банк через дану ситуацію.
За Вашим зверненням, Банк, діючи в рамках правил міжнародних платіжних систем сформував запит на опротестування операції по картці. Зі своєї сторони ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб питання було вирішено на користь клієнта. В даній ситуації, на жаль, нам не вдалося отримати позитивне рішення та оскаржити дану операцію.
З повагою, ПриватБанк.
1
22 ноября 2019, 11:23
Доброго дня.
Мною 21.11 через приват 24 було здійснено переказ коштів в сумі 8900,00грн. на ПК Аваль Банку для подальшого погашення кредиту, проте приват заблокував даній платіж і мій №телефону, як фінансовий, як результат -не можливо зайти у свій кабінет у Приват24.
22.11 була у відділенні привата по адресі м.Київ, вул. Митрополита Андрія Шептицького, 10 де було повідомлено, що ситуація вже вирішена і вже можливо зайти у Приват24, платіж розблоковано.
При перевірці, встановлено, що нічого не змінилось:
-телефон заблокований як фінансовий
-не можливо зайти в приват 24
-платіж на суму 8900грн. також блокований.
Прошу надати мені ТЕРМІНОВО письмове пояснення, з яких причин сталась така ситуація, що було здійснено працівниками Приватбанку, щоб уникнути в майбутньому подібних проблем і яким чином Приватбанк, буде відшкодовувати моральну шкоду, яку було мені завдано при вирішенні даних спірних питань.

м. Київ, Україна, 2002
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
22 ноября 2019, 15:07
Нещодавно за Вашою карткою було зафіксовано підозрілі операції, що могли виявитися шахрайськими. На жаль, ми не змогли зв’язатися з Вами за номерами телефонів, які Ви залишали в банку, щоб прояснити ситуацію. Тому з метою безпеки Вашу картку було тимчасово заблоковано.
Додатково пояснення було направлено вчора на Ваш e-mail. На поточний момент Ваш рахунок розблоковано. Вам необхідно підтвердити Ваш номер телефону в банкоматі або терміналі самообслуговування ПриватБанку, після чого його можна буде використовувати в Банку.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Киеве 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Митрополита Андрея Шептицкого, 24, Киев

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Киев, ул. Митрополита Андрея Шептицкого, 24.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Киев, ул. Митрополита Андрея Шептицкого, 24- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.