Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Киев, ул. Кирилловская, 127

Адрес:
Киев, ул. Кирилловская, 127
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, перерыв кассы: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
12 сентября 2018, 11:00
Доброго дня!
Закінчився термін діі карти. Звернувся на відділення м. Киів, вул. Кирилівська, 129. На відділенні працює один менеджер — постійна черга. Мінімум 7 чоловік. При цьому менеджер, що обслуговує юридичних осіб постійно вільний, а керівник відсутній на відділенні. Ходив протягом двох тижнів, але жодного разу не діждався своєї черги — керівника застав на робочому місці один раз.
Також неодноразово телефонував в КЦ для вирішення даного питання — було запропоновано привезти карту на адресу курьером, але при цьому співробітник банку, як я розумію, був не компетентний, оскільки для активації даної карти, необхідно прийти на відділення!!! Таке враження, що банк знущається!!! При цьому, в КЦ постійно грублять, одного разу оператор навіть кинув трубку.
Питання: хто повинен коригувати роботу відділень та КЦ? Коли я, як постійний клієнт банку протягом багатьох років, зможу активувати свою карту??? Хто допоможе у вирішенні даного питання? Коли відділення буде нормально працювати — орієнтуючись на клієнта?
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
12 сентября 2018, 11:40
Нам дуже прикро через незручності, з якими Вам довелося зіткнутися. Надішліть, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук, щоб ми могли перевірити інформацію і розібратися.
Ответ администратора
Минфин
17 сентября 2018, 9:48
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 17.09.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Киев, ул. Кирилловская, 127.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Киев, ул. Кирилловская, 127- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.