Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 103

Адрес:
Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 103
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерыв кассы: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
4
1 августа 2023, 21:55
Доброго вечора. 23.07.23 з моєї карти приват банку було знято значну суму коштів без моєї на це згоди, еквівалент 14 тис.грн. Було здійснено 4 транзакції в проміжку з 19.14 по 19.20, перші дві по 1 доллар (потім кошти повернулись), далі ще дві транзакції на 251 доллар та 2852276 VND (в реєстрі валют це в'єтнамський донг). В приват24 дані транзакції зареєстровані як «Оплата послуг Facebook». Хоча в мене не підключено жодних підписок в соцмережах, оплати проводжу через NFC, на підозрілих сайтах оплати не робив, третім особам інфу не передавав.
Після цього інциденту мною було подано заяви в у відділення поліцію № 31271 та кіберполіції № 31342 (онлайн) та подано запит в приватбанк № 2614450, № 2614449 на повернення коштів.
Обурливим є факт, що значної суми коштів приват24 не запросив підтвердження як наприклад при покупці чогось в googl pay, не спрацювали ліміти встановлені для оплати в мережі, хоча це і є та ж сама оплата в мережі. Виходить, що безпека банку не спрацювала зовсім.
Вважаю, що відповідальність за нелегальне списання лежить в першу чергу на стороні банку та шахраях, хочу щоб мені повернули кошти та провели модернізацію системи безпеки при проведенні онлайн переказів зв’язаних з підписками на якісь сервіси, покупки і тд.

В мережі вже є багато подібних випадків, значить шахраї розвивають цей напрямок і наразі є ризики бути ошуканим.
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
2 августа 2023, 9:33
Вітаємо. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.
Оплата в інтернеті можлива за умови володіння даними картки, як то СVV код і термін дії разом з номером картки. Дану інформацію шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами. За вашим зверненням були сформовані запити на оскарження операцій до міжнародної платіжної системи. Регламент розгляду таких заявок становить до 120 днів з моменту їх реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи.
Окремо зауважимо, що у випадку, якщо при вказаних платежах не було введено 3D-secure пароль (СМС на Ваш номер телефону) — шанси оскаржити дані операції і повернути кошти розцінюються, як високі.
Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб допомогти у вирішенні питання.
1
4 августа 2020, 12:59
Мои данные попали в реестр должников. Долг перед АТ КБ « Приватбанк» погашён, но банк не предоставил сведения в министерство юстиции.
Менеджеры АТ КБ « Приватбанк» отказываются писать в министерство какие-либо заявления, в свою очередь без заявления от банка в министерстве юстиции не могут закрыть исполнительное производство.
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
4 августа 2020, 14:53
Обов`язково розберемося в зазначеній ситуації. За результатом перевірки додатково вас повідомимо.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Киеве 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Сечевых Стрельцов, 103, Киев

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 103.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 103- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.