Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Луцк, пр-т Победы, 18

Адрес:
Луцк, пр-т Победы, 18
Телефон:
+38 (0332) 74-90-69, +38 (0332) 74-90-68
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
29 июня 2023, 1:00
Недавно зробила картку в ощад банку, поїхала за кордон у відрядження. І тут мені приходять кошти на рахунок і протягом години з рахунку знімають всю суму ще й з плюсом які залишались на рахунку. Хто міг знати точну суму яка є на рахунку? Лише ощад банк! Хто має всі дані? Теж лише ощад банк! Тепер лише одна думка, нікому не рекомендую ощад банк м. Луцьк, пр. Перемоги. Там лише шахраї!!!
Комментарии (2)
4
15 декабря 2022, 21:59
Прийшла смс пройти актулізацію даних. Ми з дружиною у м. Луцьк. Черги немає, привіталися виклали із дружиною суть візиту. Але пройти не змогли оновлення даних. За словами працівника банку, немає доступу до бази даних іншої області.За інформацією банку, я можу прийти в будь-яке відділення, а ось і ні. Працівник банку порадила оновити дані в Харківській області після повернення додому. А, якщо ми з дружиною будемо у Луцьку півроку, що робити? Завтра сходимо до іншого відділення, якщо й там не зможуть оновити дані, мені інваліду треба їхати на Харків? Завтра доповню відгук після візиту в інше відділення, і свою думку про цю недоречність «оновлення даних».
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
19 декабря 2022, 18:24
Добрий день. Оновити дані по рахунку можна в будь-якому зручному відділенні банку. Ми проведемо роботу із працівниками відділення в яке Ви зверталися, для уникнення таких ситуацій в майбутньому. Перепрошуємо за незручності. Зараз Ви можете користуватися карткою як і звичайно, а коли буде можливість, зможете звернутися у відділення банку для актуалізації даних.
2
20 февраля 2018, 11:47
В м.Луцьк пр. Перемоги 18 — відкрилося нове відділення. Термінал і банкомат стоїть на виході в коридорі 3х2,5м — при оплаті комунальних послуг через термінал створилася черга (в основному з людей похилого віку) що аж важко пройти у відділення. Вистояв у черзі 50хв свого життя, ногі відвалюються — немає ні диванів ні крісел для такої кількості очікуючих людей, всі зрозуміло чому хвилюються. (На працівників скарг немає) але було би набагато зручніше перенести термінал хочаб в середину і забеспечити людей місцем для очікування (мягкі лавки) поки не буде повноцінної оплати комунальних платежів через ощад 24.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
20 февраля 2018, 12:33
Доброго дня. На жаль, часто фізично неможливо розмістити у відділенні банку достатню кількість сидячих місць для всіх бажаючих. В тому числі і через це, банком було відмінено комісію за платежі на довільні реквізити в Ощад 24/7, щоб кожен бажаючий міг сплатити свої комунальні послуги вдома, не встаючи з дивану.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Луцк, пр-т Победы, 18.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Луцк, пр-т Победы, 18- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.