Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Обухов, ул. Киевская, 111

Адрес:
Киевская область, Обухов, ул. Киевская, 111
Телефон:
+38 (08922) 6-30-42, +38 (0892) 26-30-40
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 09:00-16:00, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
22 ноября 2020, 2:57
м.Обухів. (район школи) Ощадбанк
Не раз зіткалась з ситуацією, що при розрахунку комунальних платежів, касири розмовляють по телефону в особистих цілях. Три останніх рази ходила, і всі три рази розмовляли. Одного разу, мабуть така захоплююча розмова була, що ціну мені написала на листочку. Мене це обурило. Потрібно ж дотримуватись якихось норм, при розрахунку клієнтів. Можна допустити так помилки і т.д.
Знаю імена касирів, але поки називати не буду. Якщо в наступний раз таке повториться, просто буду робити фото. Будь-ласка не хочу бути знову в такій ситуації. Також не раз помічала грубість касирів. (Якщо ви не любите працювати з людьми, не працюйте там). Якось було б приємніше, коли тебе дійсно вічливо обслуговували. А як зриваються на стареньких деякі, має бути якась компетентність, уміння об'яснить. Молоденькі працівники банку стараються, а от люди які там вже явно давно, дозволяють собі вже чого хочуть. І нагрубити, і поговорити по телефону вибиваючи квитанції, а чом би і ні. Хотіла ще спочатку написати відгук за телефони на робочому місці, але думаю ну всяке буває. Але коли ситуація повторилась втретє, то це вже не дуже приємно.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
23 ноября 2020, 11:31
Доброго дня! Перепрошуємо за ситуацію, що склалась. Роботу працівників відділення обов'язково перевіримо для уникнення подібних випадків у майбутньому. Дякуємо вам за зворотній зв'язок.
1
24 декабря 2018, 10:40
24.12.2018 звернулася у відділення Ощадбанку, м. Обухів, вул. Київська 111 ТВБВ ІІ-А, з проханням обміняти 100 доларів на гривні, оператору Дзюбі Галині Василівні «на око»здалося, що купюра грязна, хоча вигляд купюри цілком пристойний, на детекторі валюти купюра пройшла перевірку одразу. Мені відмовили в обміні! В іншому банку мені зробили обмін без проблем.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
26 декабря 2018, 12:23
Добрий день. Співробітниками банка ретельно перевіряється кожна купюра на ознаки платіжності — як щодо зовнішнього вигляду, так і за допомогою спеціальних пристроїв. Це потрібно для того, щоб кожен клієнт був впевнений у платіжності отриманної в касі банку банкноти.
5
14 декабря 2017, 16:18
Хотел бы выразить благодарность Харченко Ирине Сергеевне, которая помогла моей жене оперативно решить сложный вопрос 9 декабря. Хорошие люди есть в разных банках. Главное — это удача и попасть к хорошему специалисту!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
14 декабря 2017, 16:48
Добрый день!
Благодарим Вас за положительный отзыв! Хорошего дня!
без оценки
16 октября 2017, 4:50
Спочатку працівниця вашого банку перевела гроші виплачені державою чоловіку за поранення, зовсім іншій людині, змусивши майже півроку шукати ці кошти. Коли все вияснилося, перед чоловіком навіть не вибачилися!

Тепер, перед поїздкою на лікування за кордон, чоловік вирішив перевести отримання пенсії на ощадбанк, карточку не підготували ні через 7 днів, ні через 14, немає карточки по цей день, хоч пройшло вже більше 20 днів! Чоловік за кордоном, як тепер оформити отримання пенсії на карточку?

Інваліл-афганець,інвалід війни на сході чекає вашого пояснення…
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
17 октября 2017, 11:12
Доброго дня, Тетяно. Приносимо вибачення від імені Банку! Будь ласка, напишіть в особисті повідомлення Ваш контактний номер телефону, ПІБ чоловіка і адресу відділення.
1
11 марта 2017, 15:16
Доброго дня! 23 січня через термінал(м.Обухів, вул.Київська 111) я оплачувала комунальні послуги. Проплата не пройшла і 25 січня я написала заяву на повернення коштів. Мене попередили, що максимум чекати місяць. Пройшов місяць і не дочекавшись телефонного дзвінка я пішла до відділення. Відповідь мене шокувала:«Що ви від нас хочете? Нічого ми не знаємо.Телефонуйте на гарячу лінію.» На гарячй лінії нагрубіянили і сказали, що вони займаються тільки обслуговуванням пластикових карток. На наступний день я знову пішла до відділення в бухгалтерію і знову була шокована. Сьогодні березень місяць а повертають кошти тільки за листопад місяць. Коли проплата не проходить значить при інкасації кошти виходять плюсом.Чому клієнт не може забрати свої кошти???? Чому банк користується моїми коштами і збагачує свій баланс за рахунок людей. Особисто я останні кошти віддала, щоб заплатити за опалення(1400грн.). В кінцевому результаті ні коштів немає і борг висить. Писала листа на почту контакт-центру, реакції ноль. Поміняйте відношення до клієнтів і працюйте швидше і якісніше.
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
13 марта 2017, 12:50
Добрий день. Приношу вибачення від імені Банку. Будь ласка, вкажіть мені в особисті повідомлення Ваш контактний номер телефону та ПІБ.
без оценки
12 декабря 2015, 1:50
При пополнении счета терминал дал
Збой, сумма зависла.Написал заявление.Обещали вернуть втечении
Недели.Вот уже идёт третья неделя
результат отрицательный.Ходил в
банк, звонил на гарячую линию, рез
ультра нолевой.прекратил курс лечение воспалился сустав.
Не могу ходить, потерял работу Дай
те совет, что делать стакими у… ми
и как жить дальше.Операция стоит
восемьдесят тысяч.
Комментарии (1)
1
18 сентября 2015, 15:02
Сьогодні 18.09.2015р., зателефонувала до відділення(тел.(04572) 72251) в м.Обухів, вул.Київська 111, Київська обл. Мені потрібно було зняти кошти системою переказів Золота Корона. Мені повідомили що я можу спокійно звернутися і отримати переказ. Потративши всю обідню перерву я вистояла в черзі, в душному приміщенні,і працівник банку мені повідомляє що вона в них не працює і я зря взагалі прийшла, кошти мені потрібно було терміново сьогодні. Звернулася саме в даний банк так як пообіцяли в валюті видати. Тепер що мені робити??? Час потрачений, коштів не має. Мене підставили. Взагалі не рекомендую даний банк. НІКОЛИ!!!
Комментарии (1)

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Обухов, ул. Киевская, 111.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Обухов, ул. Киевская, 111- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.