Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Тальное, ул. Гагарина, 15

Адрес:
Черкасская область, Тальное, ул. Гагарина, 15
Телефон:
+38 (04731) 3-04-96
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-16:45, перерыв: 13:00-13:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
2 сентября 2019, 16:02
Працюю за кордоном, часто користуюсь сервісами міжнародних грошових переказів. Тепер вони пропонують послугу зарахування переказу одразу на картку українського банку. Раніше пересилав гроші на картки Приватбанку — жодних проблем, гроші приходили всі до копійки. Цього разу вирішив відправити на картку Ощадбанку — гроші прийшли, але бракувало суттєвої суми — з висланих 6 тис грн кудись зникло близько 380 грн. Почав листати ощад24 в її пошуках і виявилося що це — комісія на зарахування (!!!) коштів на рахунок! Я був просто шокований. Тобто я щоб внести в банк свої ж гроші, якими банк буде мати можливість розпоряджатися, доки вони будуть на рахунку, маю за це ще й доплатити майже 400 (!!!!) грн?????? І на цьому ще не закінчилися побори, коли я розгніваний прийшов у відділення банку, щоб негайно забрати ці гроші, виявилося що за зняття у них є ЩЕ ОДНА КОМІСІЯ!!! На цей раз з мене здерли близько 70 грн. Закрити рахунок теж не вдалося, виявилося що вони не закривають рахунки в день, коли проводились операції, тобто мало того що з мене на рівному місці здерли майже 500 грн, я ще й маю оббивати пороги декілька днів щоб банально закрити всі рахунки в цьому злощасному банку, щоб розірвати з цими бандитами будь які звязки! В Приватбанку завжди все було нормально — всі вислані з-за кордону гроші зараховувалися на рахунок, всі до копійки знімалися через банкомат чи у відділенні. Комісії є, але адекватні, і у адекватних випадках — при оплаті комунпослуг, при перерахунку грошей на іншу картку і т.п. Але щоб так безсовісно обдирати людей як це зробили зі мною в ощадбанку- більше нічого й чути не хочу про цих бандитів, ноги моєї там не буде, і десятому закажу. Грабіжники.
Комментарии (4)
Ответ банка
Ощадбанк
2 сентября 2019, 17:03
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Дозвольте розібратись в цій ситуації. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення ваше ПІБ, контактний номер телефону та у якому відділенні ви обслуговуєтесь. Ситуацію перевіримо.
3 не засчитана
5 ноября 2018, 17:42
10 днів назад не видавши нової заблокували стару неможливо робити оплату через інтернет до відділення 15 км і як бути.скільки років має випускатися електронна картка.не тямите зробити правильно не беріться.прийдеться переходити в приват.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
6 ноября 2018, 9:25
Доброго дня! Блокування картки може статися із за закінчення строку її дії. Дана операція проходить автоматично і не залежить від співробітників банку. Для її заміни на нову, Вам необхідно звернутись до відділення банку.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Тальное, ул. Гагарина, 15.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Тальное, ул. Гагарина, 15- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.