techboy techboy
19 октября 2016, 13:44
без оценки
Форумчане, уж больно я хочу закрыть вопрос своего долга. По этому назревает вопрос. Если фагор выиграл суд, выиграл апеляцию. Решение в силу вступило? Или нет? Так здесь никто и не дал четкого ответа. Он стал владельцем пакета? Я понимаю что должен уведомить и тд. Но теоретически, если решение вступило, он стал владельцем, я могу ему погасить и закрыть задолженность и взять справку. А потом, к примеру, банк или фонд подал кассацию, выиграл суд. Но на это время владельцем был фагор, я ему погасил и справку взял. И как бы уже если выиграл банк, то претензии все ни ко мне а к Фагору. Или все таки не вступило?

Комментарии (33)

+
0
voloshchuk90
voloshchuk90
19 октября 2016, 13:57
#
Наскільки знаю ніхто нічого не виграв! Ідуть ще суди вроді!!! Взагалі дурдом якись!!!
+
0
dxcdxc
dxcdxc
19 октября 2016, 14:07
Днепропетровск
#
Касация была подана, копите баксы
+
0
techboy
techboy
19 октября 2016, 14:33
#
Я видел что подана и отклонена. Потом не видел ничего. А где можно посмотреть что она подана и принята? И так же интересует, если апеляция и проиграна, в течении какого срока вступает в силу решение? Если знает кто то, подскажите.
+
0
Santi
Santi
19 октября 2016, 14:42
#
Читайте тут http://minfin.com.ua/company/mihailovskiy/review/104752/, уже обсуждалось
+
+7
zhkl1965
zhkl1965
19 октября 2016, 14:07
#
Суды идут и неизвестно когда закончатся.
+
0
Santi
Santi
19 октября 2016, 14:40
#
Всё верно. Решение вступило в силу. В нем черным по белому указано: «Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення» http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/61784540
Проголошено решение было 29.09.2016.

Всё правильно Вы думаете, но тут Вам это не подтвердят. Не тот контингент здесь. Тут либо ищущие повод не платить по долгам, либо работники Банка/Фонда.
+
+38
20325104
20325104
19 октября 2016, 15:25
Сергей
#
Ну так предоставьте доказательства что вы являетесь владельцами кредитного портфеля, и люби с радостью выплатят все, и забудут это как страшный сон… но вы предпочитаете слать смски, ксерокопии с замазанными печатями, угрожать детям, террактами и т.д.
+
0
techboy
techboy
19 октября 2016, 15:29
#
Подскажите, а какие именно доказательства они должны предоставить. Я как раз занимаюсь изучением данного вопроса для себя. Договор переуступки от банка есть у них и на сайте можно увидить. Сделка никчемная — никчемность отменили. Что еще нужно запросить у них, какие доказательства? Подскажите, плиз, кто знает.
+
+27
20325104
20325104
19 октября 2016, 15:39
Сергей
#
Что именно ВАШ договор был переуступлен, вы понимаете что клиентов кредитчиков было 111тыс? где гарантия что все эти кредиты у Фагора? где гарантия что именно ВАШ договор не всплывет через пол года в какой то другой коллекторской фирме?
Мне нужен именно мой договор, с мокрыми печатями, а не ксерокопия, которых я сам могу на ксероксе наделать, это не является надлежащим уведомлением клиента!
+
0
drad
drad
19 октября 2016, 18:42
#
Читай статью 1082 Гражданского кодекса
+
+36
Hellcleric
Hellcleric
19 октября 2016, 18:46
Oleh, Nikolaev
#
Неправильная трактовка, все ищут повод платить, а его нет. Есть только ваши слова о наших кредитах в вашей конторе… Лишь слова…
+
0
1Alisa
1Alisa
19 октября 2016, 23:27
#
Уважаемый Санти… а у меня вот вопросик есть… а как быть вот с этим?: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/61871947

ну и я не говорю про другие счета в других бнках… которые в таком статусе.

Прокомментируйте, нам всем очень интересно… а главное интересно тем кто Вам платил.
+
+30
Hellcleric
Hellcleric
19 октября 2016, 14:42
Oleh, Nikolaev
#
Насколько мне известно, кассация не отменяет решение апелляционного суда, но платить, что на фагор, и что на фонд это риск. Так же точного ответа, кто владелец портфеля нету. Есть еще суд хозяйственный, который, вроде как, должен точно сказать, кто хозяин.
+
0
18152229
18152229
19 октября 2016, 15:55
#
А коли той суд і якого числа і як узнати що де і коли.
Підкажіть.
+
+27
bujhmw
bujhmw
19 октября 2016, 17:20
345, киев
#
Фагор как учасник хищения средств в банке михайловский -фигурант уголовного дела вся эта шушара будет в ближайшии недели закрыта и ни каких потдтверждений не понадобиться
+
0
cccccccccc1
cccccccccc1
19 октября 2016, 17:24
#
У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.(Вступило в закону силу)
Платити вам полюбому потрібнно було незалежно триває
суд чи ні. вам нараховуєтця пеня відсотки по кредиту кожен день, за невиконане зобовязання. А тепер по суті:
ч2 ст516 Якщо боржник не був письмово повідомлений про заміну кредитора у зобов´язанні, новий кредитор несе ризик настання несприятливих для нього наслідків. У цьому разі виконання боржником свого обов´язку первісному кредиторові є належним виконанням.( це не зупиняє обовязку платити по кредит договори, реквізити на сайті бану )
ч2 ст 527 Кожна із сторін у зобов´язанні має право вимагати доказів того, що обов´язок виконується належним боржником або виконання приймається належним кредитором чи уповноваженою на це особою, і несе ризик наслідків непред´явлення такої вимоги.(це означає хто не скопив докази той і лопух)
Отже вам потібно копити докази а не чекати коли закінчатця суди( кожен день вам нараховують відсотки і пеню)Доказом було б наприклад корінець від листа з описом про вимогу надати докази переходу права вимоги за правонаступництвом(ФГВФО або ліквідатор), або доказази переходу права,,, за договором факторингу(Фагор)
Якщо ніякого листа неприходило від Фагору( потрібно платити за реквізитами на сайті, хоча краще щоб в спочатку надіслали лист до ліквідатора про можливість наданння доказів ЩО ВОНИ Є НОВИМ КРЕДИТОРОМ не просто папірець а доказ. )
+
+7
KIM30
KIM30
19 октября 2016, 17:41
#
Я відіслав листа уповноваженій особі ще 1.07 про роз«яснення чи справді була переуступка прав вимог і кому тепер платити? Відповідь так і не отримав.
+
0
cccccccccc1
cccccccccc1
19 октября 2016, 18:18
#
Зберігайте корінець з пошти проте що ви надіслали (надіюсь це був рекомендований лист, чи з описом). Це буде доказом в суді. Платити потрібно на власний ризик(особа підбирає контрагентів на власний ризик)(я більше схиляюсь що потрібно платити саме за реквізитами ліквідатора банку)а саме тому що:
ви не були письмово повідомлений про заміну кредитора у зобов´язанні. Отже ризик те що ви неплатете новому кредитору(якщо фагор ваш новий кредитор припускаємо) лежить саме на ньому. відповідно первісним кредитором є банк в даному випадку ліквідатор який представляє банк отже йому і платити.
+
0
KIM30
KIM30
19 октября 2016, 18:36
#
Це був рекомендований лист (без опису) але з повідомленням про вручення. Не знаю як довести в суді, що там було всередині листа (не думав що ті паскудники не будуть відповідати). Крім того у мене ситуація така, що Фонд не віддає мені депозит через непогашений кредитну картку. Я б вже давно погасив, але Фонд не віддає депозити навіть тим хто гасив на той котловий рахунок. Оттака халепа. А тут ще й Фагор дістає по телефону.
+
0
Владимир Высоцкий
Владимир Высоцкий
21 октября 2016, 8:53
#
Як це так, платити на власний ризик? Я не думаю, що тут зібралися мільйонери, щоб платити кожному, хто вимагає гроші.Завтра знову з'явиться нова «шарашкіна контора»яка також буде волати про те, що вона є єдиним кредитором.Так що,ім також платити? Ніхто не надав достатніх доказів, що він є дійсним і єдиним кредитором! З цього випливає те, що і Фагор,і Банк (фонд) самі звичайні шахраі, які любою ціною намагаються обідрати як «коза липку»Це сама найсправжня ГАНЬБА і краіні і правосуддю!!!
+
0
Сергей Андрущак
Сергей Андрущак
20 октября 2016, 10:39
Львов
#
Еще раз повторяю, тут работает ст.1082 ГКУ
+
0
cccccccccc1
cccccccccc1
19 октября 2016, 19:33
#
Ви розумієте вам доведетця платити кредит ніхто вам його просто так не пробачить(можна надіятись на позовну даність це яка увас фортуна+уже там нарухували штаф, пеню, відсотки), якщо дійде до суду і позивачем буде банк, він буде наводити аргументи що є кредитний договір де ви повині платити а ви не платете, майже завжди суди на стороні кредитора тобто банку, лист цей потрібен тільки для того щоб ви в суді стверджували що відповідно до ч2 ст 527 ви вимагали доказів того що обовязок виконання приймаєтця належним кредитором(так і стверджуте якщо до цьго дійде), цеб вам дало шанс на те що суд відповіднно ч1ст614 соба є невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів щодо належного виконання зобов'язання.(суд може зменшити неустойку)

Сприводу депозиту там ситуація складніша в рази нажаль(( Фонд не відає вам депозит не тому що у вас кредит (а томущо він важає що ви не підпадаєте під виплати, уточненнясписків(це сам придумав)
+
0
KIM30
KIM30
19 октября 2016, 21:57
#
Так я влисті просив ще й виписку і суму боргу. Як я можу заплатити не знаючи боргу. А що до не виплати депозиту (точніше з карткового рахунку), то це єдина причина по якій Фонд не виплачує — наявність кредиту. Хоч це і не законно. нажаль фонд став грабіжником без перебільшення.
+
0
cccccccccc1
cccccccccc1
19 октября 2016, 22:13
#
Згоден що грабіжник. як кредит може підставою для відмови в виплаті депо не розумію(сам фонд в судах неодноразово наголошує що депо і кредит не взаємнозараховуєтця).
+
0
KIM30
KIM30
19 октября 2016, 22:49
#
Фонда створив собі Порядок №826 і може блокувати виплати під приводом перевірок на строк до 12 міс
+
0
shorr
shorr
21 октября 2016, 11:50
#
Сегодня (после долгого молчания) позвонили из Фагора, предложили акционное предложение: я оплачиваю до 25.10.2016 около 50% (3000грн) задолженности и мне списывают весь кредит, но свое решение нужно сказать сегодня.
Что это?
+
+9
shorr
shorr
21 октября 2016, 12:48
#
Я запуталась во всех этих судах, решениях, апелляциях, кассациях… кому мне платить?
+
0
shorr
shorr
21 октября 2016, 13:11
#
И вот пришла смс от Привата, мне убрали лимит по кредитке
+
0
20325104
20325104
21 октября 2016, 14:01
Сергей
#
Мне и жене сегодня вернули лимит по кредитке, пообщайтесь со службой поддержки, многим уже вернули.
+
+16
20325104
20325104
21 октября 2016, 14:02
Сергей
#
Либо Банку, либо на депозит нотариусу, либо ждать окончания всего этого цирка, но Фагору не советую, их счета сейчас по всем банка арестовывают.
+
+8
1Alisa
1Alisa
21 октября 2016, 21:12
#
Shorr — платите мне! ну вам все равно, а мне приятно :)

да сидите отдыхайте — выходные впереди. будет установлен законный владелец кредитного портфеля с тем перезключать будет договор (все в рамках закона!) договоритесь о реструктиризации остатка кредита и выплатите потихоньку не спеша. :)
+
+9
18152229
18152229
21 октября 2016, 12:59
#
Тоже хотелось узнать кому платить а кому неплатить.
Боже кокой бардак какая прелисть аминь.

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться