Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Блокування рахунку без причини

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Весельчак У 28 декабря 2023, 11:50
Вже багато років я є клієнтом банку, сервіс подобається. Але те, що сталося, в моєму розумінні не входить у жодні рамки. Це якесь знущання. Банк заблокував рахунок і вже тиждень утримує кошти без надання доступу до них без жодної причини. Більше того, без будь-яких спроб зв’язатися з клієнтом та вирішити проблему. Такими діями банк завдає збитків своєму клієнту.
Оформлено чергове звернення до банку. Надано довідки про доходи з повністю «білою» заробітною платою, які підтверджують операції з картки. Поки що без відповіді.
І це не питання до роботи відділення банку.
Райффайзен Банк
Ответ банка
28 декабря 2023, 11:56
Добрий день!
Відверто зізнаємось, нам прикро, що виникла така ситуація і це могло вплинути на Ваші плани.
Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів.
Зазначаємо, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі —може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів.
У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується. Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Ми з розумінням відносимось до відгуку, поважаємо наших клієнтів та завжди готові допомогти.
Просимо, будь ласка, написати нам у приватні повідомлення із вказанням даних (ідентифікаційний код або контактний номер телефону).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 1

+
0
Весельчак У
Весельчак У
9 января 2024, 14:11
#
Минуло майже 3 тижні, а доступу до грошей на карті банком так і не надано. Надіслали листа з виправданням своїх дій з посиланням на закон про запобігання злочинам щодо відмивання грошей та незаконному обігу зброї. Нібито карту заблоковано через встановлення неприйнятно високого рівня ризику! Що за маячня??? Йдеться рівно про 1 операцію на місяць — онлайн обмін валюти в межах ліміту НБУ і всього один переказ на свою ж картку в інший банк за 4 місяці. Мені пишуть, що документи розглядають у «відповідному підрозділі». Банк відверто знущається та займається імітацією діяльності і таким бездумним підходом завдає збитків своїм клієнтам. Ухвалено рішення про написання скарги на дії «відповідного підрозділу» банку поки що на ім'я керівництва банку.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться