Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
AnnaP26
AnnaP26
4 ноября 2023, 10:55
Анна
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, рахунок був заблокований. Скинула підтверджуючі документи про доходи, але по словам банку всіх не вистачає. Скажіть чи можна заблоковані кошти перевести на військові облігації у такому разі? Завчасно дякую за відповідь.
Райффайзен Банк
Ответ банка
4 ноября 2023, 11:00
Вітаємо. Нам дуже шкода, що Ви опинились в такій ситуації. Ми розуміємо, що дане блокування для Вас було неочікуваним, але хочемо зауважити, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Розблокування рахунку в такому випадку можливе після надання документів — це можуть бути виписки з рахунків відправників, в яких відображається походження коштів, за рахунок яких Вам здійснили зарахування. У випадку, якщо наданих документів недостатньо, та Ви не можете надати підтвердження, що вимагає банк — можливо лише закриття рахунку з переказом залишку на рахунок, що відкрито на Ваше ім'я, в іншому українському банку. Для уточнення можливості закриття рахунку віддалено просимо звернутись до Інформаційного Центру банку за номерами 0 800 500 500 (по Україні) або +38 044 230 99 98 (з-за кордону). З повагою та турботою, @RaifHelp

Комментарии - 2

+
0
AnnaP26
AnnaP26
4 ноября 2023, 11:09
#
Дивіться, в мене є всі документи, що підтверджують ці кошти. Просто банк вимагає виписки рахунків з іншого банку, там є надходження окремі які я не можу підтвердити. наприклад, займаюся репетиторство і від даного виду діяльності були надходження, також продавали на олх окремі речі якими не користуюся. У такому випадку, що роботи. Але офіційні доходи повністю підтверджують саме заблоковану суму. Завчасно дякую за відповідь.
+
0
Huper Huper
Huper Huper
4 декабря 2023, 0:40
#
Вам розблокували рахунок? Якщо ні, ви можете легко подати позов до суду. Якщо ви відправили ваші довідки та пояснення, а у банку не має від спеціального уповноваженого органу повідомлення про продовження блокування (не реально щоб воно було, якщо не порушували закон) то це 100% виграшна справа. Вам вони зобов’язані зняти блокування на 31 день, в іншому випадку ви вже не з банком повинні були б розмовляти. Вони будуть спонукати вас розірвати договір, щоб не платити штраф до НБУ, тому в кожному повідомленні це дублюють, їм це дешевше ніж витрачати на вас час. Також рекомендую відправити скаргу в НБУ, якраз таки про те що, вони не виконують вимогу Закону, тобто вам заблокували рахунок, але нічого не роблять далі, тобто вони прикривають таким чином реальних порушників Закону. Після такої скарги, может бути штраф для них близько 1 млн грн.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться