Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Конотоп, пр-т Мира, 25

Адрес:
Сумская область, Конотоп, пр-т Мира, 25
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-16:45), тех. перерыв: 16:45-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
21 января 2024, 9:34
Недавно поступило письмо от банка:
Шановний клієнте, вимушені повідомити про припинення ділових відносин. Для можливості подальшої співпраці просимо:
надати пояснення з докладним описом змісту та мети проведених прибуткових та видаткових операцій за період 19.10.2023−10.01.2024, а саме:
-документи, що підтверджують мету здійснених операції;
-документи, що підтверджують фінансовий стан у обсягах, відповідних сумам проведених прибуткових операцій по рахунку (довідка з місця роботи, декларація,
довідка з ДФС, ОК-05/ОК-07, виписки з рахунків інших банків);
-розкрити суть майбутніх операцій (періодичність, орієнтовна сума в міс., контрагенти);
-актуалізувати дані та оновити опитувальник, в т. ч. джерела походження коштів та фінансовий стан.
Документи можуть бути сформовані через застосунок Дія або мобільні застосунки обслуговуючих банків.
Відповіді необхідно надіслати на E-mail raif.help@raiffeisen.ua.
У разі не надання запитуваної інформації радимо звернутися до відділення для закриття рахунків.
Ваш Райф.
У меня были сбережения в других банках на депозитах. Я объясняю, что свои личные средства переводил в размере до 50000 гривен в месяц с других банков со своих личных счетов на ваш банк и покупал доллар. Они требуют происхождение денег. Я говорю, что эти деньги ещё у вас год назад доллары забирал с депозитов, менял на гривны и ложил в другие банки на депозит в гривне. Сейчас решил обратно купить доллары через ваш банк. В итоге заблокировали счёт и говорят приходите расторгайте счёт.
Это что, получается клиенты для них 0.
Комментарии (4)
Ответ банка
Райффайзен Банк
21 января 2024, 9:40
Добрий день!

Нам щиро прикро, що ми могли призвести Вас до негативних вражень та думок про Райф. Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.

Клієнт – найголовніша людина Банку і зі свого боку ми докладаємо максимальних зусиль для оперативного вирішення питання. Маємо намір не залишити Ваш відгук осторонь та будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення свої дані (контактний номер або ідентифікаційний код), адже дуже хочемо провести з Вами комунікацію і надати пояснення.
Чекаємо на зворотній зв’язок

З повагою та турботою,
@RaifHelp
2
4 декабря 2020, 19:51
Ах сколько пустых понтов про Райф у смартфоне, про банкID и прочие фантазии… а шо по факту, отсталый аваль нулевых годов
Сразу извиняюсь за правописание, не силен как там сейчас правильно писать директор или директорка, общем разговор о главной тёти на отделении
Сегодня нужно было забрать самую дешманскую дебетовую карту для переводов с вестернюнион. Вместо оригинала бумажки из налоговой где указан налоговой номер затесалась в паспорте копия, поэтому карту не отдали. Предлагаю приложение Дія, показываю там и паспорт и верификонваный налоговый код есть. Смотрят широкими глазами штото бормочут по терни на пути в Европу, но принимать налоговый код по Діє отказываются. Я настаиваю, предлагаю уточнить про Постанову НБУ №138 от 02.10.20 позволяющую банку идентифицировать клиентов по Діє. ИШО вы думаете. Главная тётя звонит на горячую линию 500-500))) ну типа раз сама не знает а спросить же больше не у кого))) вот и сидим ждем общей очереди полчаса, других же у нас нет
Дорогой мой Райф, у меня всего три вопроса и они не касаются бумажного кода, я этот двадцатилетний лоскуток бумаги принципиально носить не буду:
1 Какой такой закон должен вступить в силу чтобы ваш банк в смартфоне позволил мне забрать карту по коду и паспорту в Дії? или это всего лишь ложная информация от горячей линии? или сломанный телефон от директора отделения?
2 У вас есть надежный канал коммуникаций для руководителей ваших отделений с высококвалифицированными специалистами по конкретным продуктам? у меня ведь могут возникнуть серьезные вопросы и я не хочу полагаться на бездарных сотрудников в моей провинции или на вчерашних студентов на горячей линии знающих обо всем по немногу?
3 Мне нужно предпринимать какие-либо действия чтобы заказанная карта была аннулирована и через 3 года вы мне не прислали абонплату за три года?
Комментарии (5)
Ответ банка
Райффайзен Банк
4 декабря 2020, 20:05
Доброго вечора! Дякуємо Вам за відгук та приносимо вибачення за спричинені незручності. На жаль, забрати карту без оригіналів документів поки що, дійсно, відсутня можливість але ми постійно працюємо над вдосконаленням послуг, які отримують наші Клієнти. Сподіваємось, що Ви все ж таки скористаєтесь нашою Карткою і у нас буде можливість змінити те негативне враження, що склалося у Вас про обслуговування в Банку. Також, ми перевіримо якість наданої Вам у відділенні консультації та надамо коментарі.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
5
2 декабря 2020, 16:07
В мене закінчувався строк дії картки. Банк люб'язно мені про це нагадав, потім в мобільному додатку з'явилася неактивна картка, яка була прив'язана до мого рахунку. Через деякий час прийшло повідомлення що я можу отримати свою картку при цьому вказано, що для цього необхідний паспорт та ін. код.
Давно я вже не бував у відділені, більше року, точно. Був приємно здивований, консультант ввічливо до мене звернулася потім швидко мені видала нову картку, я поставив підпис. Також консультант допомогла мені змінити пін код. Новенька картка — чіпована та безпровідна, на вигляд якісний пластик.
На цьому мій візит закінчився, ніяких нав'язливих послуг не пропонували і це радує коли прийшов в свою обідню перерву і ти поспішаєш.
Все пройшло швидко та на позитивній ноті, дякую вам за це!
Хочу звернути увагу на те що всі банкомати та кіоски працюють у відділенні, навколо чисто та порядок.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
2 декабря 2020, 18:36
Доброго вечора! Дякуємо за приємний відгук. Намагатимемося і надалі надавати Вам послуги найвищої якості.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
5
1 февраля 2018, 19:20
Щиро дякую!
Чудовим, прекрасним, ввічливим співробітникам банку які люблять свою роботу, як говорять на таких тримається світ.
Я не часто звертаюся у відділення, але кожного разу мене залишають тільки позитивні емоції відвідуючи відділення, що розташоване в м.Конотоп, пр-т Миру, 25
Так було і цього разу, уважно вислухавши мою проблему, співробітниці банку, на жаль не запам'ятав їх імен, допомогли мені. Потім відкрили додаткову картку ознайомили з умовами, мені залишилося поставити лише підпис.
Давно хотів відкрити кредитну картку від Райффайзен Банк Аваль, та все не наважувався, цього разу скористався даною можливістю. Співробітниця банку доступно ознайомила з умовами кредитування, пояснила всі нюанси. Далі надаючи на мені на підпис кожен документ, коментувала та надавала поради, так що все було прозоро та зрозуміло про «55 днів».
Мабуть ви не повірите якщо самі не завітаєте до них та не поспілкуєтеся з ними.
Тому як говорять: Рекомендую! Оцінка, 12 балів!
Комментарии (6)
Ответ банка
Райффайзен Банк
2 февраля 2018, 14:00
Шановний Олександре!

Дякуємо Вам за те, що не залишилися байдужі і знайшли час викласти відгук про якість обслуговування у відділенні.
Ваші слова подяки передані персоналу відділення.
Запевняємо, що в подальшому ми також будемо докладати зусиль, щоб задовольнити потреби кожного Клієнта в обслуговуванні високого рівня.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Конотоп, пр-т Мира, 25.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Конотоп, пр-т Мира, 25- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.