Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Канев, ул. О. Кошевого, 2/5

Адрес:
Черкасская область, Канев, ул. О. Кошевого, 2/5
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (касса: 08:30-17:00, перерыв: 12:00-12:45), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2
22 декабря 2023, 18:53
Доброго вечора…
Мені заблокували карти.
Мій чоловік військовослужбовець. У нього довгий час були заблоковані картки., так як я отримую мінімальну заробітну плату ми багато позичали по тій причині що мій чоловік на даний час проходить лікування після поранення при захисті батьківщини.і все проходило через мій рахунок, потім чоловіку розблокували картки і всю свою заробітну плату він перекидав мені.
Я відправила на електр. почту райф скріншоти переказів з чоловіка карти на мою, свідоцтво про шлюб, та форму 5 … Я не знаю які ще потрібні аргументи щоб їх розблокували!
Причина чому позичали -потрібні були гроші як мінімум на прожиття та лікування чоловіка, його постійні переїзди, потреби і т. д. Так як він проходить лікування.
Причина чому чоловік перекидав мені свою ЗП — по перше на борги, і просто щоб у нас були якісь гроші!!!
Комментарии (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
22 декабря 2023, 18:58
Вітаємо.

Нам дуже шкода, що виникла така ситуація та вона викликала у Вас негативні емоції. Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів.

Хочемо зауважити, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.

Ми розуміємо, що блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Ми готові допомогти у вирішенні питання просимо, будь ласка, написати нам в приватні повідомлення фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код власника рахунку. Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
4
30 ноября 2023, 14:52
Поповнював картку в терміналі банку Аваль, при виконанні команди «Виконати» був збій роботи терміналу, тому гроші на картку не поступили. Але ж гроші термінал всмоктав! Телефоную на «гарячу лінію», пояснюю ситуацію оператору, без зайвих сперечань заявку на спірну трансакцію прийнято. Ще двічі мені телефонували щоб зясувати обставини, бо трансакція у терміналі не зареєстрована, але через три дні гроші було повернуто на рахунок. І це не кілька гривень, а кілька тисяч! Дуже вдячний робітникам, які допомогли. Сподіваюсь, описані дії ще комусь допоможуть.Головне — знати, як діяти та не втрачати надію.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
30 ноября 2023, 14:59
Добрий день!

Надзвичайно приємно отримувати слова подяки та позитивний відгук, щодо роботи наших співробітників. Радіємо, що Ви залишилися з гарним настроєм і приємними емоціями, після спілкування з нами.
Кожного дня докладаємо максимум зусиль, щоб наші Клієнти були задоволені сервісом.
Дякуємо, що Ви з нами!

З повагою та турботою,
@RaifHelp

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Канев, ул. О. Кошевого, 2/5.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Канев, ул. О. Кошевого, 2/5- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.