Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
IYT
IYT
24 апреля 2021, 19:55
Доброго вечора, чи є у вас де прочитати повні умови послуги Швидкі гроші, щоб було вказано все від умов погашення, наприклад з 1 по 20 (залежить від того якого числа оформив кредит), як нараховується % якщо клієнт вносить платіж який перевищує обов'язковий або погасив майже половину заборгованості, наприклад 1 місяц % нараховується на загальну суму а далі на залишок, та інші умови. Якщо немає будь ласка створіть таку сторінку де буде це все прописано. Чесне слово ніколи не користувався цим та тому деколи виникають питання але не можно ж постійно телефонувати поки ввійдеш в курс, люди неправильно будуть думати.
Абанк
Ответ банка
24 апреля 2021, 21:25
Доброго вечора! Щомісячний платіж встановлюється на дату оформлення договору, перший платіж відбувається в дату оформлення договору, на наступний календарний місяць. Клієнт здійснює погашення тіла кредиту, відсотків і комісії «рівними платежами» (ануїтетна схема), тобто Клієнт вносить однакову суму щомісячного платежу протягом дії Договору. Частина щомісячного платежу йде на погашення нарахованих відсотків і комісії, а решта — на погашення основного боргу (тіла кредиту). Відсотки нараховуються на суму заборгованості, яка залишається на рахунку після розподілення коштів за плановим платежем. Всі кошти, внесені до дати планового платежу врахуються в найближчий по графіку плановий платіж та будуть розподілені в день планового платежу. Клієнт має право достроково погасити заборгованість в будь-який момент шляхом внесення коштів достатніх для погашення кредиту.
Детальні умови й тарифи договору «Швидка готівка» доступні на нашому сайті за цим посиланням: https://a-bank.com.ua/credit/quick_cash, далі Ви можете обрати розділ «Файли для завантаження», де буде інформація про детальні умови документі «Умови використання кредиту „Швидка готівка“» і також в документі "Інформація про істотні характеристики кредиту «Швидка готівка». Спробуйте, будь ласка, сподіваємось, що умови договору Вам сподобаються.😊🍏

Комментарии - 2

+
0
IYT
IYT
24 апреля 2021, 20:29
#
Доповню, що саме я ніяк зрозуміть не можу, % за користування кредитом у вас в рази перевищую сплату % тіла кредита (197,38 тіло, 625 за користування) це за перші місяці, все розумію, але я ніяк не можу зозуміть чому такий великий % за користування кредитом якщо клієнт ще до початку виплат вже погасив 40% боргу, добре це за перший місяц (і то при таких обставинах це забогато), а як в подальшому? Я брав на 2 роки але погашення буде протягом 2х місяців. Та друге, якщо людина оформлює Швидкі гроші онлайн то він повинен мати можливість прочитати договір ще до підтвердження або почути повне роз’яснення та мати розуміти що реальна річна відсоткова ставка врази відрізняється від оззвученої (не 75% а 109,2) чому це скрили? Так діла не робляться я ваш клієнт та честно з вами поводився завжди, більше вашими послугами не скористуюсь ніколи.
+
0
IYT
IYT
24 апреля 2021, 21:44
#
Перепрошую за цей коментар, це все від того що я не розумів умови, а не розумів того що не знав де з ними ознайомитись. Вибачте якщо образив, але хотів би зазначити що реальна відсоткова ставка не мала на той момент значення, просто були потрібні гроші але коли прочитав договір стало трохи образливо тому і такий відгук.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Все курсы банка