Минфин - Курсы валют Украины

Установить
okhrimenko
Александр Охрименко Александр Охрименко
Зарегистрирован:
16 февраля 2010

Последний раз был на сайте:
25 февраля 2024 в 16:57
Александр Охрименко — Александр Охрименко
экономист
25 февраля 2024, 16:57

ДЛЯ ПОЧАТКУ ПЕРЕЧИТАЙТЕ ЦЕЙ ПЕРЕЛІК ФАМІЛІЙ. ЯКЩО СЕРЕД НИХ НЕ ЗНАЙДЕТЕ ВЛАСНОЇ ЗАДАЙТЕ СОБІ ЗАПИТАННЯ «ЧОМУ ВАС НЕМАЄ В ЦЬОМУ РЕЙТИНГУ?»

✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍

А відповідь буде ТУТ...

🎯🎯🎯🎯У світі завжди є багаті та бідні. Усі ці розмови про справедливий розподіл багатство між членами суспільства це нісенітниця, яку часто говорять шарлатани політики, коли хочуть Вас ошукати. Насправді лише невелика кількість людей у світі дуже багатих осіб, а більшість бідні й це дуже добре. Адже, якщо усі будуть багаті, то вартість багатства знеціниться.

Але хочу Вас сказали пару слів

🎲Не варто заздрити багатим людям, тому що маючи великі стати потрібно постійно думати, як їх зберегти, а це тяжко. Багаті люди, як правило раби свого багатства. Але не потрібно й бути бідними, це соромно та принизливо, потрібно бути ЗАМОЖНИМИ КОЗАКАМИ, щоб «у Вас усе було й Вам за це нічого не було»

🎲Зверніть увагу, що більшість багатих людей отримали своє багатство, як спадщину. Але ЗМІ постійно лише розповідають Вам про «успішних бізнесменів, які усе зробили самі з нуля» — типа Маск або Гейс. Це ЗМІ роблять умисно, тому що це просто така гра. ЗМІ пишуть фантазії про те, що Білл Гейс зробив свій бізнес в гаражу, а не тому, що його батьки використали корупційні схеми та дали можливість заробили мільярди на не дуже якісному ПО. ЗМІ ніколи не напишуть правду, як створюють багатство мільярдери, тому що це загрожує їм довічним терміном ув'язнення.

🎲І ще факт. Серед багатих людей світу багато громадян Китаю, деякі з них навіть члени ЦК КПК, вірні комуністи та вчасно платять партійні внески. Тому усі ці розмови, що в Китаї соціалізм це сміх та й годі. Там звичайний капіталізм, але із соціалістичними гаслами про соціальну справедливість та щасливе життя усіх трудівників. 

Просмотров: 426, сегодня — 4
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 2

+
+30
IN GOD WE TRUST
IN GOD WE TRUST
26 февраля 2024, 19:26
#
Золоті слова,маск шахрай високої проби та скоріше має високих покровителів,та як усі великі бізнесмени мають протекцію,як один казав ,«лучше стучать чем перестукиваться»
+
0
prodmaks
prodmaks
2 марта 2024, 11:53
#
ПРІЗВИЩА
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться