Минфин - Курсы валют Украины

Установить
28 марта 2016, 14:21 Читати українською

«Кредобанк» виступив партнером нагородження переможців акції до ювілею ТРЦ «King Cross Leopolis» у Львові

«Кредобанк» виступив фінансовим партнером з нагородження переможців акції до 6-річного ювілею торгово-розважального центру «King Cross Leopolis» у Львові. Зокрема, всім переможцям акції було оформлено безкоштовні банківські картки для зарахування призових коштів безпосередньо на місці події.

    Участь в акції могли взяти всі покупці ТРЦ «King Cross Leopolis». Для участі було достатньо здійснити хоча б одну покупку на суму від 700 грн. у будь-якому з магазинів центру в період з 19 лютого до 17.00 27 березня та зареєструвати чек для участі у розіграші. Призовий фонд акції склав 100 тис. гривень, з яких було сформовано 10 призів – 4 сертифікати на 5000 грн., 3 сертифікати по 10000 грн., 2 сертифікати по 15000 грн. та 1 сертифікат на 20000 грн. на здійснення покупок у магазинах торгового центру. Розіграш сертифікатів відбувся о 18.00 27 березня. Того ж дня переможці оформили всі необхідні документи на відкриття рахунків для зарахування призових коштів і отримали безкоштовні платіжні карти від «Кредобанку».

   «Обрання «Кредобанку» фінансовим партнером акції до ювілею центру „King Cross Leopolis” стало додатковим підтвердженням високої довіри клієнтів до банку, що є найбільшим у Західній Україні, — говорить директор Департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко. – Усі переможці отримали в обмін на сертифікати безкоштовні банківські платіжні карти, якими зможуть користуватися для розрахунків у торгово-сервісній мережі і після закінчення призових коштів»

    Торгово-розважальний центр «King Cross Leopolis» є одним із найбільших торгових центрів Західної України, розташований на виїзді зі Львова, адміністративно – в с. Сокільники Пустомитівського району. Був відкритий 26 березня 2010 року. Загальна площа – 105000 кв. м. У центрі працює 110 магазинів у торговій галереї та розважальна зона площею 5500 кв.м., до якої входять боулінг, ковзанка та сучасний кінотеатр. Щороку центр відвідує близько 10 млн. гостей. Власником центру є італійська девелоперська компанія King Cross Group s.r.l. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться