Минфин - Курсы валют Украины

Установить
10 марта 2016, 13:10 Читати українською

У 2015 році «Кредобанк» збільшив обслуговування виплат пенсій та соціальних допомог

Протягом 2015 року «Кредобанк» збільшив обсяги обслуговування виплат пенсій та соціальної допомоги на 30% порівняно з 2014 роком. Загалом пенсіонери та одержувачі соціальної допомоги у минулому році отримали 377 млн. гривень таких виплат.
 
За 2015 рік кількість клієнтів, які отримують через «Кредобанк» пенсії та соціальні допомоги, збільшилась на 20% порівняно з аналогічним періодом 2014 року. Сьогодні банк обслуговує близько 25 тисяч клієнтів, що одержують пенсії та соціальні виплати.

«Кредобанк» обслуговує виплати пенсій та державних соціальних допомог вже понад 10 років. За увесь цей період банк забезпечує безперебійні виплати пенсіонерам та одержувачам соціальних допомог на вигідних для клієнтів умовах, а зростання кількості клієнтів, що бажають одержувати ці виплати через банк, підтверджує надійність банку та зміцнення довіри клієнтів, – говорить директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – Умови отримання пенсій та державних соціальних допомог передбачають безкоштовне оформлення платіжних карт та безкоштовне обслуговування на умовах вигідних тарифних пакетів, що включають безкоштовне отримання готівки у будь-якому банкоматі України» 
 
«Кредобанк» був визначений уповноваженим банком для обслуговування поточних рахунків пенсіонерів та одержувачів допомоги на 2016 рік рішенням конкурсної комісії Пенсійного фонду України з відбору банків, у яких за згодою пенсіонерів та одержувачів допомог можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій та грошової допомоги, від 22 грудня 2015 року. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться