Минфин - Курсы валют Украины

Установить
18 февраля 2016, 19:39 Читати українською

Клієнт «Кредобанку» отримає романтичну вечерю від програми лояльності MasterCard Rewards

Клієнти «Кредобанку», що користуються платіжними картками та програмою лояльності MasterCard Rewards, продовжують отримувати приємні подарунки. Так, за участь в акції «Місяць сюрпризів від MasterCard Rewards» романтичну вечерю на двох до дня святого Валентина отримав львів’янин Назарій Обаль.

Подарунок Mastercard Rewards дає змогу провести романтичну вечерю в одному з найкращих ресторанів Львова – «Гармата», що у п’ятизірковому готелі Citadel Inn. Вечеря була одним з головних подарунків-сюрпризів акції «Місяць сюрпризів від MasterCard Rewards». Для участі в акції клієнт має замовити подарунок-сюрприз в особистому кабінеті на сайті програми лояльності MasterCard Rewards. Після замовлення програма комп’ютерної вибірки обирає випадковий подарунок, про який клієнта інформують SMS-повідомленням. У подарунковому фонді акції, яка триває до 29 лютого – сумки Lacoste, портмоне Tony Perotti, термосумки, турки для кави, шарфи, шоколадні цукерки, набори для глінтвейну, халати для SPA-процедур, а також планшет та аудіо система Samsung.

«Ми в «Кредобанку» щиро раді та вітаємо всіх переможців акцій програми MasterCard Rewards. Практично усі клієнти «Кредобанку» мають шанси на отримання приємних подарунків, адже банк вперше в Україні підключив до програми лояльності MasterCard Rewards всі картки клієнтів-фізичних осіб незалежно від класу, – говорить директор департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко. – Крім програми лояльності, наші клієнти отримують всі переваги захищених карт з чіпом та підтримкою швидких безконтактних розрахунків, а також безкоштовного отримання готівки в усіх банкоматах України»
   
«Кредобанк» приєднався до програми лояльності MasterCard Rewards у вересні 2015 року, вперше в Україні підключивши до програми всі картки, емітовані для роздрібних клієнтів. Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень розрахунків карткою в торгово-сервісній мережі нараховується 1 бал. Бонусні бали також можна отримати за додаткову активність у розрахунках, використання продуктів роздрібного бізнесу та за окремими спеціальними пропозиціями.

Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків – туристичні ваучери, подарункові сертифікати, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та ін. За період роботи програми кількість нарахованих балів перевищила 35 мільйонів, а за перші 3 місяці роботи клієнти банку замовили собі понад 4000 подарунків. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться