Минфин - Курсы валют Украины

Установить
25 января 2016, 19:27 Читати українською

«Кредобанк» відкриває нові відділення у Києві та Львові

У січні 2016 року «Кредобанк» урочисто відкрив два нових відділення – на Московському проспекті, 21 у Києві  та на вулиці Цеховій, 1 у Львові. Нові відділення розташовані у просторих приміщеннях у місцях, зручних для клієнтів. 
Відкриття нових відділень стало черговим кроком з розширення присутності «Кредобанку» в Києві та Львові, яке є одним із стратегічних пріоритетів роботи банку на найближчі кілька років. Усі нові відділення облаштовані за новими стандартами якості, які передбачають оптимальне використання простору та виділення окремих місць для обслуговування фізичних осіб, підприємств малого та середнього бізнесу і корпоративних клієнтів. 
Відкриття нових відділень у центральній частині Києва та Львова робить «Кредобанк» зручнішим та ближчим до наших клієнтів. Зручність розташування, просторі та світлі приміщення і високі стандарти сервісу дасть можливість нашим клієнтам отримувати якісні послуги від банку з європейським капіталом, – говорить виконавчий директор напрямку управління мережею ПАТ «Кредобанк» Соломія Говоруха. – Усі нові відділення банку виконані відповідно до стандарту, що відповідає найсучаснішим європейським вимогам. Оптимальне планування зон обслуговування та наявність центрів для важливих клієнтів дозволяє уникати черг та заощаджувати час наших клієнтів».
Відкриття нових відділень «Кредобанку», передислокація відділень у нові офіси та запровадження нових стандартів їх оформлення відбуваються в рамках процесу постійного удосконалення мережі продажу та умов обслуговування. Сьогодні мережа відділень «Кредобанку» налічує 110 відділень у 22 областях України та Києві. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться