Минфин - Курсы валют Украины

Установить
17 декабря 2015, 12:33 Читати українською

«Кредобанк» розширює можливості Інтернет-банкінгу для фізичних осіб та пропонує бонуси за онлайн-депозити

«Кредобанк» розширює можливості системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект». Відтепер користувачі системи мають змогу переглядати інформацію за платіжними картками та здійснювати комунальні платежі безпосередньо з системи, а також можуть отримати новорічний бонус на відкриті через Інтернет депозити у вигляді2% річних до базової відсоткової ставки за депозитом.
Згідно з умовами акції, додаткову бонусну ставку в 2% річних можуть отримати користувачі «КредоДайрект», що в період до 31 січня 2016 року відкриють депозити «Стандарт», «Стандарт ПЛЮС» та «Зростання» в гривнях строком на 1 або 3 місяці. Мінімальна сума вкладу – від 500 грн. Бонусна ставка діятиме з моменту відкриття депозиту, але відображатиметься в системі з наступного робочого дня. 
Функція перегляду інформації за платіжними картками доступна у меню «Карти» системи «КредоДайрект». На сьогодні користувачі системи можуть переглядати в ній перелік відкритих платіжних карт, доступні кошти на них, статуси карт, ліміти видаткових операцій за картами та іншу детальну інформацію. 
Можливість здійснення комунальних платежів доступна у відповідному підменю «Операції». При виборі цього посилання клієнт переходить на сайт партнера – системи «EasyPay» як авторизований користувач, формує рахунок на сплату та підтверджує його одноразовим паролем з SMS-повідомлення. Вводити додаткову інформацію та дані платіжної карти не потрібно,  комісія за комунальні платежі не стягується.
«Кредобанк» постійно працює над розширенням можливостей системи Інтернет-банкінгу «КредоДайрект», аби забезпечити ще більше функцій та можливостей для безпечного здійснення будь-яких розрахунків,– говорить директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Богдан Терлецький. – Відтепер в системі стало можливо переглядати більше інформації, простіше та зручніше проводити комунальні платежі. Додатковою приємністю для наших користувачів є зимовий подарунок до онлайн-депозитів у вигляді додаткової відсоткової ставки».
Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, безкоштовно поповнювати рахунки мобільних телефонів GSM-операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні аплікації для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн. незалежно від суми.       

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться