Минфин - Курсы валют Украины

Установить
24 ноября 2015, 17:18 Читати українською

«Кредобанк» запроваджує мобільну версію Інтернет-банкінгу для клієнтів-юридичних осіб

Відтепер контролювати фінансові операції бізнесу на відстані стало зручніше і простіше. «Кредобанк» запровадив мобільні додатки «KredoMobile» для клієнтів банку – юридичних осіб. Скористатися новими додатками можуть всі клієнти, що користуються Інтернет-банкінгом iFOBS, без додаткового відвідання банку та без додаткових оплат.
Мобільний  додаток  «KredoMobile» доступний для пристроїв під управлінням операційних систем iOS та Android. Він надає можливість переглядати залишок  та детальну інформацію за корпоративними платіжними картами і контролювати їхні ліміти, переглядати залишок та рух коштів за поточним рахунком підприємства, формувати виписки за потрібний період з надсиланням на електронну пошту, а також переглядати реєстр платежів за рахунком. 
Додаток також дозволяє переглядати інформацію за депозитами та кредитами.  Для депозитів доступна інформація за договором, історія операцій, дата найближчого нарахування відсотків та запит графіку нарахувань, для кредитів – детальна інформація за договором, графік платежів та історія погашень
Окрім того, додаток дозволяє контролювати статус гривневих платежів, валютних документів, платежів SWIFT, заявок на купівлю, продаж та конверсію валюти.  Меню «Комунікація з банком» надає змогу відправляти до банку повідомлення, шукати відділення банку на карті та переглядати актуальні курси валют.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться