Минфин - Курсы валют Украины

Установить
13 октября 2015, 11:52 Читати українською

«Кредобанк» отримав відзнаку конкурсу «Обличчя міста-2015»

«Кредобанк» переміг у номінації «У світі грошей: Львів банківський» XVI конкурсу «Обличчя міста-2015», який щорічно проводиться Львівською міською радою та Львівською торгово-промисловою палатою. 
Участь у цьогорічному конкурсі «Обличчя міста», що має на меті промоцію львівського підприємництва, взяли участь 33 підприємства та компанії Львова різного профілю, з яких було обрано 24 організації-фіналісти. Переможці конкурсу визначалися експертною радою, а також за допомогою відкритого Інтернет-голосування на веб-сайті Львівської торгово-промислової палати. Цього року при визначенні переможця, крім основних показників діяльності, також враховувалася соціальна активність підприємств-учасників. 
«Перемога у фінансовій номінації конкурсу «Обличчя міста-2015» стала логічним визнанням успішної роботи «Кредобанку» у Львові. Адже те, що саме у Львові розташовано штаб-квартиру банку, що є найбільшою інвестицією Польщі у банківський сектор України, банку, який прибутково працює, динамічно розвивається на загальнодержавному рівні та вже протягом 25 років безумовно виконує свої зобов’язання, є чи не найкращим підтвердженням привабливих умов ведення бізнесу саме у Львові,  – говорить  голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Працюючи по всій Україні, ми прагнемо насамперед бути банком для Львова і для львів’ян, і не лише у фінансових послугах. Нагорода «Обличчя міста» свідчить про те, що нам це вдається».  
ПАТ «Кредобанк» займає провідні позиції на ринку Львівської області. Так, частка банку в сегменті депозитів юридичних осіб складає 18%, ринку кредитів юридичним особам – майже 7%, а депозитів фізичних осіб – 6%. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться