Минфин - Курсы валют Украины

Установить
23 сентября 2015, 18:40 Читати українською

«Кредобанк» запроваджує програму лояльності MasterCard Rewards

«Кредобанк» приєднується до програми лояльності MasterCard Rewards, у рамках якої держателі платіжних карт MasterCard отримують бонусні бали за розрахунки карткою в торгово-сервісній мережі та за користування іншими роздрібними продуктами банку і можуть використовувати їх для отримання подарунків від MasterCard та партнерів програми. До програми підключено всі платіжні картки MasterCard незалежно від їх класу, емітовані банком для роздрібних клієнтів.
Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень торгової операції за картою нараховується 1 бал. Якщо учасник програми розрахувався карткою три і більше раз за один день на загальну суму більше 500 гривень, він додатково отримує 20 бонусних балів.    Ще по 20 балів нараховується за кожну десяту торговельну трансакцію на суму понад 10 грн. та одноразово за розрахунок картою більш як на 5000 грн. протягом місяця. Окрім того, кожен учасник додатково отримує 50 балів на бонусний рахунок у свій день народження, а також по 1 балу за кожні 250 грн. надходжень на картку та за кожні 250 грн. переказу на рахунки в інших банках. При наявності кількох випущених платіжних карт нарахування балів за ними можна об’єднати, підключивши послугу «Родина» у відділенні банку.
Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків – поповнення рахунків мобільного зв’язку, подарункові сертифікати, сувеніри та ін. З нагоди старту програми з 1 жовтня до 31 грудня 2015 р. діє акція для активних користувачів, протягом якої учасники програми щомісяця можуть отримати 1 з 500 подарункових сертифікатів Watsons або WOG номіналом 100 грн. лише за 50 балів.
«Кредобанк» постійно працює над створенням нових переваг для клієнтів, що користуються банківськими платіжними картами, і приєднання до програми лояльності MasterCard Rewards є одним з таких кроків, – говорить директор Департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко. – Відтепер до переваг користування захищеними картами з чіпом та підтримкою безконтактних розрахунків, безкоштовного отримання готівки у будь-якому банкоматі України та пільгового тарифу на операції в банкоматах PKO Bank Polski в Польщі додається можливість отримання подарунків від MasterCard та партнерів програми. На сьогодні в Україні до MasterCard Rewards підключено лише 7 банків, з яких лише «Кредобанк» приєднав до програми увесь портфель карток незалежно від класу».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться