Минфин - Курсы валют Украины

Установить
3 сентября 2015, 14:09 Читати українською

«Кредобанк» став партнером Днів польського сільського господарства у Львові

«Кредобанк» виступив офіційним партнером Днів польського сільського господарства, що відбувалися 27-28 серпня у виставковому центрі «Шувар-Експо» у Львові. У рамках заходу відбулася бізнес-конференція, виставка сільськогосподарського обладнання та агропродукції, а також зустрічі українських та польських компаній агросектору.
Протягом двох днів заходу майже 20 польських компаній представили широкий спектр своїх комерційних пропозицій для великих і малих сільськогосподарських холдингів та підприємств України. Дні польського сільського господарства в Україні були організовані Відділом сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві разом із Всеукраїнською аграрною радою, Львівською торгово-промисловою палатою та Гуртовим ринком «Шувар» під патронатом Міністерства сільського господарства та розвитку села Республіки Польща. 
«З точки зору польського сільського господарства та економіки важко знайти кращого партнера, який має такий сильний потенціал в Європі, ніж Україна. Також з боку України важко знайти кращого друга та партнера, ніж Польща, яка робить все для спільної реалізації цього потенціалу, – наголосив заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – «Кредобанк» підтримав Дні польського сільського господарства, аби допомогти розвиткові взаємовигідних відносин та створенню спільних проектів українських та польських підприємств агросектора, а також представити привабливі пропозиції фінансування банком українського агробізнесу, які дають можливість українським агрофірмам просто і швидко отримати кошти на техніку та поточну діяльність» 
Робота з агробізнесом є одним зі стратегічних напрямків діяльності «Кредобанку». Перевагою пропозицій від банку є спрощений процес подачі заявок на кредит, швидкість прийняття рішення, можливість надання інвестиційних кредитів та наявність спільних програм з дилерами сільськогосподарської техніки. За І півріччя 2015 року «Кредобанк» видав майже 300 млн. грн. кредитів для підприємств агробізнесу, що більш ніж у 6 разів більше за аналогічний період 2014 року.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться