Минфин - Курсы валют Украины

Установить
31 августа 2015, 17:56 Читати українською

«Кредобанк» підтримав ІІ міжнародний фестиваль «Музика у старому Львові»

«Кредобанк» виступив генеральним партнером однієї з найбільших подій культурного життя Львова – ІІ міжнародного фестивалю класичної музики «Музика у старому Львові», що відбувався 14-30 серпня у партнерстві з фестивалем «Музика у старому Кракові» та став унікальним українсько-польським проектом у сфері культури. 
У рамках фестивалю протягом трьох тижнів у вихідні дні львів’яни та гості міста мали змогу насолоджуватися професійною класичною музикою у незвичних місцях Львова. Зокрема, концертними майданчиками фестивалю стали підземелля Преображенської церкви, музей Іоанна Пінзеля (костел кларисок) та площа Музейна біля Домініканського собору. Участь у  фестивалі взяли виконавці зі Львова, Києва, Чернівців, Дніпропетровська та Хмельницького. У рамках партнерства з фестивалем «Музика у старому Кракові» у Кракові виступила львівська хорова капела «Трембіта», оркестр «Віртуози Львова» та квартет студентів Львівської музичної академії «Леополіс». Водночас у Львові відбувся концерт польського квінтету духових інструментів під керівництвом професора Марека Млечка та польської клавесиністки Ельжбети Стефанської. 
 «Кредобанк» як найбільша польська інвестиція у банківську систему України підтримує розвиток українсько-польських стосунків не лише в бізнесі, а й у сфері культури, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Ми підтримали фестиваль «Музика в старому Львові» як надзвичайний та показовий приклад українсько-польської культурної співпраці, що дав можливість представити найкращі творчі здобутки українських та польських художніх колективів громадянам обох країн».
Спільний міжнародний фестиваль «Музика в старому Львові» та «Музика в старому Кракові» завершився 30 серпня. Найголовнішою подією фестивалю став приїзд до Львова Маріупольського муніципального камерного оркестру «Ренесанс», який виступив у гарнізонному храмі св. апостолів Петра і Павла 29 серпня, а також  30 серпня дав спільний з оркестром «Віртуози Львова» гала-концерт «Серенади на повітрі».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться