Минфин - Курсы валют Украины

Установить
18 августа 2015, 9:00 Читати українською

«Кредобанк» запроваджує оплату комунальних платежів у системі «КредоДайрект»

«Кредобанк» розширює можливості системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект». Відтепер клієнти «Кредобанку» отримали змогу безпечно здійснювати комунальні платежі онлайн на користь майже 1000 підприємств по всій Україні. 
Впровадження онлайн-оплати комунальних платежів стало можливим у співпраці з ТзОВ «Платіжна система «Фінансовий світ» (торговельна марка EasyPay). Оплату можна здійснювати для всіх одержувачів, доступних у системі EasyPay. Беззаперечною перевагою оплати через «KredoDirect» є відсутність потреби надавати конфіденційні дані банківської картки – операція авторизується за допомогою одноразового sms-пароля. Окрім того, більша частина наявних в системі послуг доступна для оплати без комісії. 
«Кредобанк» постійно працює над розширенням функціональності системи онлайн-банкінгу «КредоДайрект», аби забезпечити ще більше можливостей для безпечного здійснення будь-яких розрахунків,– говорить директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Богдан Терлецький. – Відтепер користувачі системи отримали можливість швидко, просто та безпечно, а іноді – і без додаткових комісій оплачувати рахунки за комунальні та інші послуги постачальників на всій території України». 
Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, безкоштовно поповнювати рахунки мобільних телефонів GSM-операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні аплікації для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн. незалежно від суми. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться