Минфин - Курсы валют Украины

Установить
14 августа 2015, 18:10 Читати українською

«Кредобанк» виступив головним партнером міжнародного фестивалю «Музика у старому Львові»

Резонансною подією серпня стане міжнародний фестиваль «Музика у старому Львові» та «Музика у старому Кракові» як спільний міст дружби між Львовом і Краковом, Україною та Польщею. 
Головним партнером заходу є ПАТ « Кредобанк», адже ми, як ніхто, цінуємо польсько-українські традиції, їхню глибоку культуру та давню історію. Українсько-польської співпраця, презентує мистецьке життя польського міста Кракова, a також творче наповнення українського міста Львова та України. 
Впродовж двох тижнів, з 14 до 30 серпня, львів'яни та гості міста поринуть в атмосферу свята, що буде сповнене незвичними атракціями із одночасним виконанням високопрофесійної музики. У місті Лева, місті древніх історичних пам’яток архітектури, де кожна площа, церкви і навіть концертні зали мають свою неповторну історію, особливий настрій Вам подарують музиканти з Києва, Чернівців, Дніпропетровська, Хмельницького, Маріуполя, Львова та Кракова. 
На слухачів очікують мистецькі анімації, проекти «Три Моцарти», «Серенади на повітрі» за участю маріупольського оркестру «Ренесанс» і оркестру «Віртуозів Львова», що музичним мистецтвом об’єднують Схід і Захід країни. Львів-Краків – міста-побратими, яких об'єднує багато історичних надбань, міста, які вважаються визначальними у міжкультурному діалозі України та Польщі. 
Запрошуємо Вас відвідати міжнародний фестиваль «Музика у старому Львові» 
Програму фестивалю читайте тут .

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться