Минфин - Курсы валют Украины

Установить
27 мая 2015, 14:50 Читати українською

Клієнт «Кредобанку» переміг в акції MasterCard та відвідав Каннський кінофестиваль

Киянка Світлана Сєрой, продукт-менеджер фармацевтичної компанії та клієнт «Кредобанку», стала переможцем акції від MasterCard для держателів преміальних карт та отримала приз – поїздку на двох до Канн на щорічний Каннський кінофестиваль, яка відбулася 21-23 травня. 
«Чесно кажучи, я до останнього не вірила, що така вдача випала саме мені. Казковий уїк-енд в Каннах став для мене приємною і вражаючою несподіванкою. Я ніде не реєструвалася для участі в акції,, просто звично розраховувалася карткою і навіть не знала, що така акція проводиться. Ніколи не думала, що зможу побувати на кінофестивалі в Каннах, – говорить Світлана Сєрой. – Щиро дякую «Кредобанку» та MasterCard за можливість долучитися до вишуканого світу світового кінематографу». 
Участь в акції, що відбувалася з 15 березня до 30 квітня 2015 року, автоматично брали всі держателі преміальних карт українських банків (MasterCard Gold, MasterCard Debit Gold, MasterCard Platinum). Для участі клієнтам було достатньо хоча б раз розрахуватися преміальною карткою в торгово-сервісній мережі та інтернеті. Поїздка до Канн включала авіапереліт за маршрутом Київ-Ніцца-Київ, трансфер з аеропорту, проживання у готелі, харчування та квитки на показ фільмів за програмою Каннського кінофестивалю. 
«Ми раді, що «Кредобанк» не лише пропонує своїм клієнтам найсучасніші платіжні карти та надійність європейського банку, а й дарує їм радість та подарунки. Такий вагомий приз клієнт «Кредобанку» отримав вперше. Акція від MasterCard показала, що розраховуватись платіжною карткою не лише безпечно, а й вигідно – бо інколи можна отримати приємний сюрприз. «Кредобанк» і надалі проводитиме спільні акції з MasterCard та даватиме своїм клієнтам шанс на нові та нові подарунки,» – говорить директор Департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться