Минфин - Курсы валют Украины

Установить
30 апреля 2015, 16:27 Читати українською

Призначено незалежних членів спостережної ради ПАТ «Кредобанк»

Річні загальні збори акціонерів ПАТ «Кредобанк», що відбулися 29 квітня, ввели до складу спостережної ради банку двох незалежних членів – львівських науковців Наталію Чухрай та Лева Кльобу. Наявність незалежних членів ради банку передбачена змінами до Закону «Про банки та банківську діяльність», що набули чинності в січні 2015 року.
Наталія Чухрай є проректором з наукової роботи Національного університету «Львівська Політехніка». Доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук України. Автор понад 300 праць з питань інноватики, стратегічного менеджменту, маркетингу та логістики.
Лев Кльоба є доцентом кафедри фінансів Національного університету «Львівська Політехніка». Кандидат економічних наук. Має 16-річний практичний досвід роботи у банківській системі України.
Загалом до оновленого складу спостережної ради ПАТ «Кредобанк» увійшли 8 осіб. Крім незалежних членів ради, до її складу було обрано Якуба Паперського, Яцека Обленковского, Павела Бориса, Магдалену Косміцьку, Марціна Моша та Марека Щесняка. Всі вони є керівниками вищого та середнього рівня стратегічного акціонера банку – найбільшого польського банку PKO Bank Polski SA.
Загальні збори акціонерів також затвердили звіти правління, спостережної ради та ревізійної комісії  банку про діяльність у 2014 році, річний звіт та консолідований річний звіт ПАТ «Кредобанк» за 2014 рік, складені за міжнародними стандартами фінансової звітності разом із висновками міжнародної аудиторської компанії «ПрайсвотерхаусКуперс(Аудит)». Окрім того, збори внесли зміни і доповнення до Положення про Спостережну Раду, Ревізійну Комісію та Правління  ПАТ «КРЕДОБАНК»,  а також зміни та доповнення до Статуту ПАТ «КРЕДОБАНК», повʼязані із приведенням його у відповідність до змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться