Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20 апреля 2015, 11:20 Читати українською

«Кредобанк» виступив партнером Українсько-польського форуму ділового співробітництва в Харкові

«Кредобанк» виступив партнером в організації та проведенні Українсько-польського форуму ділового співробітництва, що відбувся на початку квітня в Харкові. Основною метою заходу стало заохочення співпраці між бізнесовими колами Східної України та Польщі.
Форум було організовано Харківською обласною державною адміністрацією, Посольством Республіки Польща в Україні та Генеральним консульством Республіки Польща в Харкові. У ньому взяли участь представники влади, бізнес-спільноти та громадських організацій регіону. Учасники форуму обговорили конкретні питання з активізації співпраці між бізнесом Харківщини та регіонів Польщі і підтримки цього процесу урядами України та Польщі. У рамках форуму відбулася відеоконференція з представниками влади та бізнесу Східної України – Великопольським воєводством Польщі, під час якої польські фахівці розповіли про варіанти співпраці з українським бізнесом. Під час форуму також було представлено стратегію розвитку Харківщини до 2020 року, а також приклади успішної співпраці українських та польських компаній як на території області, так і в цілому по Україні.  
 «Для нас участь в Українсько-польському форумі ділового співробітництва – це добра нагода показати на прикладі «Кредобанку» як найбільшої інвестиції Польщі в українську банківську систему конкретний успішний проект українсько-польської співпраці, що добре працює і на сході України, – говорить заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан.  – За час роботи на сході України банку вдалося не лише здобути повагу у влади та бізнес-спільноти, а й залучити на обслуговування чимало великих клієнтів та істотно наростити обсяги кредитування».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться