Минфин - Курсы валют Украины

Установить
11 марта 2015, 15:00 Читати українською

Консульські установи Польщі довіряють «Кредобанку»

«Кредобанк» розпочав комплексне розрахунково-касове обслуговування Генерального консульства Республіки Польща в Одесі. Ця угода  фактично завершила процес переходу на обслуговування в «Кредобанк» всіх консульських установ Польщі в Україні.  
Комплексний розрахунково-касовий сервіс включає в себе обслуговування рахунків у національній та іноземній валюті, а також обслуговування зарплатних та інших рахунків працівників консульських установ та прийом платежів за отримання польських віз. У рамках встановлення співпраці з Генеральним консульством Польщі в Одесі також було відкрито нове відділення банку в приміщенні пункту прийому візових анкет. 
 «Кредобанк» обслуговує дипломатичні установи Польщі в Україні вже більш як 20 років. За цей час ми забезпечуємо нашим партнерам надійний сервіс та задовольняємо всі їхні потреби, – говорить  заступник Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Ми раді, що відтепер обслуговуємо всі генеральні консульства Польщі в Україні, та дякуємо за довіру до «Кредобанку» та його стратегічного акціонера – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski».
Першим генеральним консульством Польщі, яке розпочав обслуговувати «Кредобанк», стало Генеральне консульство у Львові. Банк також співпрацює в частині обробки візових платежів з оператором пунктів прийому візових анкет до Польщі – компанією VFS Global. У травні 2014 року VFS обрала «Кредобанк» для здійснення проекту зміни системи реєстрації відвідувачів візових центрів через попередню оплату зборів, який був поширений на всю Україну та дозволив зменшити час очікування подачі документів на візи Польщі.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться