Минфин - Курсы валют Украины

Установить
24 февраля 2015, 13:20 Читати українською

«Кредобанк» пропонує акційні умови іпотечного кредитування

«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам акційні умови отримання кредитів на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб. Акційна пропозиція банку включає фіксовану  відсоткову ставку, яка є незмінною протягом перших трьох років дії кредитного договору.  
Акційною пропозицією можуть скористатися як клієнти, що оформлюють кредити на придбання житла на первинному ринку, так і ті, хто купує нерухомість на вторинному ринку. Після перших трьох років кредитування для клієнта діє змінна відсоткова ставка, що розраховується на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. 
Розвиваючи житлове кредитування, «Кредобанк» також веде активну роботу зі створення та розвитку фондів фінансування будівництва, які підвищують надійність забудовників та роблять придбання нерухомості на первинному ринку безпечним для інвесторів. У рамках фондів банк контролює використання забудовником коштів інвесторів та надає їм необхідну організаційну та ресурсну підтримку. На сьогодні «Кредобанком» створено 9 спільних фондів фінансування житлового будівництва у Львові, Золочеві та Хмельницькому, які контролюють спорудження 11 житлових будинків із загальною кількістю понад 500 квартир.
Сьогодні «Кредобанк» є одним з небагатьох банків, що не лише активно здійснює іпотечне кредитування, а й допомагає розвитку житлового будівництва в Україні,  – говорить заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Завдяки європейській надійності та підтримці європейського акціонера – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski – «Кредобанк» може реально допомогти українцям зробити мрію про власне житло реальністю». 
Базові умови іпотечного кредитування в «Кредобанку» дають можливість отримати кредит у розмірі до 70% вартості об’єкту іпотеки на термін до 20 років. Забезпеченням кредиту є іпотека майнових прав на нерухомість що купується, або інша житлова нерухомість. Для оформлення кредиту необхідно надати паспорт громадянина України, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, а також залежно від джерела отримуваного позичальником доходу, або довідку про доходи за останні 6 місяців або інші документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться