Основні зміни:

  • Зміниться форма договору для всіх клієнтів, що вже користуються захистом від шахрайства Finprotect. Форма договору оновлена відповідно до вимог Закону України «Про Страхування» № 1909-ІХ та інших підзаконно-нормативних актів та положень. Оновлення форми договору покращить інформування споживачів про фінансову послугу, що надається;

  • Власники пакетних пропозицій New Card, New Card ЗКП та «Пенсійний» також зможуть оформити послугу страхування майна Finprotect на умовах опції «S»;

  • Збільшаться страхові суми та вартість страхування для пакетних пропозицій Start, All Inclusive, All Inclusive Ultra, All Inclusive De Luxe. Зміни умов договору страхування за типом пакетної пропозиції подано у таблиці.

Існуючі клієнти, що вже користуються захистом від шахрайства Finprotec, отримають повідомлення про зміну умов за 30 днів до їх вступу в дію та можуть відмовитись від нововведень.

Детально ознайомитися з умовами договору, що діють до 31.05.2024 можна за посиланням, а з оновленими умовами договору, що діятимуть з 1.07.2027, — за посиланням.