Ігор Фісун також дав своє бачення майбутньої України після перемоги. Він уявляє її як сучасну демократичну державу, з міцною обороною та активним громадянським суспільством. Важливою для нього є також українізація та розвиток української мови, яка, на його думку, впливає на національну ідентичність.

У розмові Ігор Фісун зазначив, що російськомовні українці не винні у війні і повинні мати час для переходу на українську мову. Проте він також підкреслив важливість української мови для формування національної ідентичності.

Щодо питання російськомовного контенту в бізнесах, Ігор Фісун висловив свою негативну думку і наголосив, що бізнеси повинні активно переходити на українську мову та відмовлятися від російського контенту.

У розмові також було зачеплено тему досягнень в житті. Ігор Фісун поділився своєю задоволеністю своїми нинішніми досягненнями та наголосив на важливості внутрішнього поштовху та бажання досягти поставлених цілей.

Нарешті, він відповів на звинувачення у зв'язках з Росією, називаючи їх замовними та недоказаними, і закликав об'єднуватися та працювати разом для перемоги над ворогом. У розмові з Ігорем Фісуном видно його патріотизм та віру в майбутнє України після перемоги у війні.