Зберігання криптовалюти безпосередньо на біржі або в обмінному пункті, де вона придбана, видається найзручнішим і найпростішим варіантом. Але це не завжди безпечно, а пошук відповідного гаманця стає досить складним завданням, особливо для новачків. Криптоексперт Anton Svatyk переглянув і протестував різні види гаманців і розповів про свій досвід.

Електроніка в Україні подорожчає на 45−60%

Що відбувається з цінами на електроніку, які фактори вплинуть на них у майбутньому, розповів засновник АЛЛО Дмитро Деревицький.

У «Дії» стали доступні нові сервіси та документи

В останній день літа користувачам програми «Дія» стали доступні чотири нові сервіси: електронні пенсійне посвідчення та посвідка на проживання, документи англійською та послуга шерингу авто.

Кадрові зміни: З Приватбанку йде заступник голови з розвитку бізнесу

Заступник голови правління Приватбанку з питань розвитку бізнесу Разван Мунтеану вирішив звільнитися з посади з 14 вересня. Про це йдеться у повідомленні банку.

У серпні Україна отримала рекордну суму фінансової допомоги від іноземних партнерів

Україна в серпні отримала $4,6 млрд зовнішньої допомоги, що є рекордом для таких надходжень на місяць з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко в ефірі телемарафону.

РФ повністю зупинила постачання газу «Північним потоком»

Постачання газу «Північним потоком» повністю припинено. Про це повідомив російський монополіст Газпром.