У середу, 27 липня, о 19:30 запрошуємо на перегляд на сторінках Райфу у Facebook і YouTube короткометражного фільму «Монстр. За мить до вічності» режисера Кадіма Тарасова.

Ця історія чоловіка про батька і сина, захисника і військового, який змушений боротися з викликами життя не тільки під час війни, але і після неї.

За словами режисера Кадіма Тарасова: «Кіно було задумано як видовище, а кінотеатр як місце, де можна розслабитися і відпочити. З часом, кіно увібрало в себе практично всі галузі діяльності людини, стало особливим «синтетичним» мистецтвом, з’явилися жанри і піджанри, різні стилістичні форми і сила силенна форматів — від серіалів до короткометражок… і навіть кіно про кіно.

Але з тих часів, коли кобзарі ходили по світу і переказували свої історії людям, нічого не змінилося — кіно це розповідь певної історії. Я використовую кіно, як Троянського коня. У красиву картинку історії загортаю жменьку запитань. Потім залишаю цього «коня» людям, а сам іду геть, бо не завжди й сам знаю відповіді".

Дивіться українське — підписуйтеся на цю кіноподію.

Трансляція цієї короткометражки на YouTube.

Нагадуємо, що ви можете підтримати українське кіно не тільки переглядами, а й донатами. Ваші внески допоможуть створенню документального фільму про українських кінематографістів на війні.

Щоб здійснити переказ, необхідно:

  • У вашому особистому кабінеті перейти у розділ «Платежі/ Допомога українцям», обрати «Асоціація «Дивись українське».
  • У програмі лояльності Smartravel зайти в особистий кабінет, обрати розділ «Добро», а далі — «Асоціація «Дивись українське».