Чому Приватбанку потрібні не всі клієнти
Останнім часом багато читачів «Мінфіну» скаржаться на Приватбанк, який відмовляється видавати клієнтам нові картки або блокує старі без можливості їх перевипуску. Приват розриває договори в односторонньому порядку, не пояснюючи причини.

Іпотека по-українськи: нам потрібна ізраїльська модель і 20 мільярдів
Іпотечне кредитування останні кілька місяців стало ключовою темою для дискусій. І не тільки у фінансових колах і владних кабінетах, а й на кухнях простих українців. Чому буксує українська іпотека, і що потрібно для запуску кредитування, «Мінфіну» розповів голова правління Кредитвест банку Ігор Тихонов.

МВФ, долар, євро, золото та срібло: чого очікувати найближчими днями (відео)
У сьогоднішньому випуску «Прямо по курсу» Олексій Козирєв розповість: про плани глави Нацбанку Кирила Шевченка на 2021 рік, що важливо для МВФ і які економічні вимоги у фонду, що буде з курсами долара та євро, а також з цінами на дорогоцінні метали.

У «червоній» зоні карантину заборонили пасажирські перевезення — Кабмін
Кабінет Міністрів ввів заборону на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним, залізничним, міським електротранспортом, метрополітеном у регіонах «червоної» зони карантину. Постанову уряд ухвалив на засіданні 24 лютого, про що повідомляється на Урядовому порталі.