Куди можна полетіти

«Зараз для громадян України відкриті 95 країн світу. Для в'їзду потрібно дотримуватися певних вимог: надавати негативні результати ПЛР-тесту або в деяких країнах проходити карантин. Але в принципі є 95 країн світу, в які можна потрапити з українським паспортом», — сказав він.

Кулеба зазначив, що список розширився в порівнянні з тим, який він оголошував на попередньому брифінгу. В останній раз глава МЗС повідомляв про відкриті 83 країни.

Подивитися актуальний перелік відкритих для українців країн, а також умови в'їзду в кожну з них, можна на сайті МЗС TripAdvisor.

Страхування від covid-19. Виплата в 50 тисяч гривень

Зараз в'їзд відкритий на низку курортів: в Єгипет, ОАЕ, Мальдіви, Шрі-Ланку, Мексику, Домінікану і Танзанію з її островом Занзібар.

Ситуація із захворюваністю в Україні

6 531 новий випадок коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 19 лютого 2021. За весь час пандемії в Україні захворіло — 1 293 672 осіб, одужало — 1 139 977 осіб.

Стежте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».