У цьому році прийнято до участі 300 заявок від кращих гравців ринку FinTech і e-commerce України. У минулому році ця цифра склала 256 заявок.

Зазначимо, що цього року етап голосування в премії триватиме до 31 грудня і буде включати в себе користувацьке голосування на сайті, закрите анонімне голосування експертного журі, голосування редакції. Традиційно буде проведена процедура експертизи голосів, для видалення голосування бот-фермами та інших накруток голосів.

Щоб проголосувати, потрібно перейти на сайт і вибрати зручний спосіб ідентифікації — через Facebook або e-mail. У кожній категорії користувач може віддати свій голос тільки за одного номінанта!

Підтримайте кращі Fintech-бренди, голосуйте за улюблені компанії і авторитетних експертів вPaySpace Magazine Awards 2020!

Генеральний партнер премії — компанія Visa, Партнер заходу — компанія Moneyveo, Money Journey партнер — PSP Platon, TechFin партнер — компанія Neofin, FinTech партнер — Банк Конкорд, Фінансовий партнер — Sportbank, Освітній партнер — International Management Academy, Партнер — компанія 4Bill.io

За підтримки всеукраїнських асоціацій: UAFIC, ЄМА, ВАФК, UAPC.

Медіапартнери премії PSM Awards 2020: ProstoBank.ua, BankOnline, Finance.ua, Minfin.com.ua, EVO Business, Ukrainian Fintech Hub, 44.ua, журнал Фуете, UA.News

Довідка: організатор премії PSM Awards — експертне видання про платежі PaySpace Magazine. Журнал висвітлює тенденції та найцікавіші події на ринку електронної комерції, мобільних і електронних платежів, фінансових технологій, інновацій і банків.