Що відбувалося

Компанія FalconX заявила, що американська фінансова корпорація American Express Ventures на початку 2020 року брала участь у раунді збору інвестицій. Сума інвестиційних вливань проте не розголошується.

Читайте також: Найбільша криптобіржа в США подала заявку на IPO

У травні представники платформи FalconX повідомили, що в початковому раунді залучення інвестицій було зібрано $17 млн. Тоді збір коштів очолювала компанія-партнер Accel, яка, у тому числі, володіє акціями Facebook і корпоративного месенджера Slack. Грошові вливання здійснили також підприємства Coinbase Ventures, Flybridge Capital Partners, Lightspeed Venture Partners, Fenbushi Capital і Avon Ventures.

«Amex Ventures інвестує у фінтех-стартапи з метою кращого розуміння правил функціонування платіжної екосистеми. Ми раді підтримати платформу FalconX, оскільки своєю діяльністю стартап продовжує стимулювати інновації в сфері цифрових активів, включаючи цифрові валюти», — заявив Харшул Санги, очільник міжнародного підрозділу Amex Ventures.

Після весняного раунду залучення інвесторів, розробники FalconX заявили, що виручка від бізнесу зросла на 350%, а обсяги трансакцій потроїлися і досягли майже $3 млрд на місяць.

Зараз торговельна платформа обслуговує 250 інституційних клієнтів.

Читайте також: Час криптоурожаю: що таке «прибуткове фермерство» і як на цьому заробити

Хочете знати про валюту і криптовалюту більше? Стежте за ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в телеграм-каналі